Το ύστατο αντίο στην Αριάδνη Γερασιμίδου: Τραγική φιγούρα η μητέρα της

Το ύστατο αντίο στην Αριάδνη Γερασιμίδου: Τραγική φιγούρα η μητέρα της

Αριάδνη Γερασιμίδου: Το τελευταίο αντίο

Σε κλίμα ανείπωτης θλίψης και οδύνης ειπώθηκε το τελευταίο αντίο στην δημοσιογράφο Αριάδνη Γερασιμίδου. Η άτυχη γυναίκα πάλεψε γενναία με τον καρκίνο αλλά δυστυχώς δεν κέρδισε τη μάχη. Πριν πεθάνει είχε αφήσει ένα μήνυμα που ήθελε να δημοσιευτεί μετά τον θάνατό της και ανέφερε:

Το ύστατο αντίο στην Αριάδνη Γερασιμίδου: Τραγική φιγούρα η μητέρα της

Το μήνυμα της Αριάδνης Γερασιμίδου, μετά το θάνατό της

«Ουπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου. Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι! Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ! Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους. Για όσους με θέλουν δίπλα τους θα είμαι πάντα εκεί!

Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω. Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται!”»

Η τελευταία επιθυμία της ήταν αντί για λουλούδια να υπάρχει κουτί προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ».

Η κηδεία της έγινε το πρωί της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Ροδόπολης.

Αριάδνη Γερασιμίδου: Λίγες ημέρες πριν πεθάνει είχε δημοσιεύει ένα βίντεο που μιλούσε για τη μάχη που έδινε

Προτεινόμενα