Τον αναγνώρισαν από το τατουάζ: Νεκρός ο 44χρονος από την Κρήτη, που αγνοούνταν από τον Φεβρουάριο

Νίκος Αεράκης: Νεκρός ο 44χρονος που αγνοούνταν από τα μέσα Φεβρουαρίου

Στις 16 Φεβρουαρίου 2023 ο Νίκος Αεράκης είχε εξαφανιστεί. Αμέσως άρχισε η αναζήτησή του από την περιοχή του Παλαιοκάστρου, όπου εντοπίστηκε και το όχημα που είχε χρησιμοποιήσει. Τελικά τα τραγικά νέα επιβεβαιώθηκαν και την Τετάρτη 1η Μαρτίου εντοπίστηκε το πτώμα του στη θάλασσα, κοντά στον οικισμό Θησέα ενώ η αναγνώρισή του έγινε από το τατουάζ που έφερε.

Η σορός του Νίκου Αεράκη εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από σκάφος του Λιμενικού, το οποίο πραγματοποιούσε περιπολία, στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό του. Το σκάφος σάρωνε ξανά την ακτή από το Παλαιόκαστρο μέχρι και την Αγία Πελαγία. Κάποια στιγμή, έγινε αντιληπτή η ύπαρξη σορού σε βράχια, κοντά στην ακτή στην Παντάνασσα Ηρακλείου.

Άμεσα ενημερώθηκαν Πυροσβεστική και Αστυνομία, στελέχη της οποίας συμμετείχαν από ξηράς στις έρευνες για τον εντοπισμό του 44χρονου Νίκου. Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti ξεκινώντας από το λιμανάκι του οικισμού, στελέχη της Πυροσβεστικής κατάφεραν να φτάσουν στην απόκρημνη ακτή, κοντά στα βράχια όπου εντοπίστηκε η σορός.

Εκεί ανέμεναν τον ιατροδικαστή, πριν προβούν στη διαδικασία ανάσυρσης του πτώματος. Τελικά, η μεταφορά της σορού από τη βραχώδη ακτή δεν κατέστη εφικτή. Ως εκ τούτου, επιστρατεύτηκε εκ νέου το σκάφος του Λιμενικού, προκειμένου να μεταφερθεί η σορός.

Νίκος Αεράκης: Πότε θα γίνει η κηδεία του

Η κηδεία του 44χρονου θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πολύδροσο Γαζίου στην Κρήτη. To τελευταίο «αντίο» θα πουν συγγενείς και φίλοι στον 44χρονο Νίκο Αεράκη την Παρασκευή 3 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι.

Related posts

Φωτιά τώρα στους Δελφούς: Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Μίλησε η επιστήμη: Να γιατί δεν πρέπει ποτέ να σκοτώσετε μια αράχνη που θα βρείτε μέσα στο σπίτι σας

«Σκоτεινό» το μέλλον της Ελλάδας – Μαθεύτnκαν σήμερα τα άσχημα νέα