«Τον “δολοφόνησαν”, είναι άδικο» : Ξεσπά η Βίκυ Σταμάτη για τον θάνατο του Άκη Τσοχατζόπουλου

Βίκυ Σταμάτη για Άκη Τσοχατζόπουλο: «Τον "δολοφόνησαν", είναι άδικο»

Βίκυ Σταμάτη για Άκη Τσοχατζόπουλο: Ο αγαπημένος μου σύζυγος πέθανε, λόγω των γεγονότων που διαδραματίζονταν με την οικογένειά του

Βίκυ Σταμάτη για Άκη Τσοχατζόπουλο: Μίλησε στην εφημερίδα «Μπαμ στο ρεπορτάζ» και τόνισε, πως ο αγαπημένος της Άκης Τζοχατζόπουλος πέθανε, λόγω των γεγονότων που διαδραματίζονταν με την οικογένειά του.

Όπως αναφέρει ο Πέτρος Κουσουλός στο σχετικό ρεπορτάζ του:

«Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 12.30 το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Αυγούστου. Το κινητό τηλέφωνο της συζύγου του πρώην υπουργού χτύπησε»

«Πρέπει άμεσα να έρθετε στο θεραπευτήριο. Ο σύζυγός σας δεν είναι καλά», ακούστηκε να λέει από την άλλη άκρη της γραμμής υπάλληλος του «Πειραϊκού Θεραπευτηρίου» στο οποίο νοσηλευόταν την τελευταία εβδομάδα ο πρώην υπουργός, μετά την αναγκαστική μεταφορά του (λόγω COVID-19) από το Σισμανόγλειο.

Βίκυ Σταμάτη για Άκη Τσοχατζόπουλο: «Τον "δολοφόνησαν", είναι άδικο»

Άκης Τσοχατζόπουλος: Ποιες ήταν οι δηλώσεις της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη

«Και όμως ο Άκης την τελευταία εβδομάδα πήγαινε από το καλό στο καλύτερο. Είχε μεν την τραχειοτομή, αλλά επικοινωνούσαμε κανονικά»

«∆εν μπορώ να ξεχάσω με τίποτα την προηγούμενη μέρα όταν σκούπιζα τα δάκρυά του από τα μάτια του με μια γάζα. Έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο. Τον δολοφόνησαν. Είναι άδικο αυτό που συνέβη», αναφέρει με τρεμάμενη φωνή η Βίκυ Σταμάτη. Μάλιστα, επαναφέρει στη μνήμη της τη στιγμή που έφτασε στην κλινική.

«Τον είδα παγωμένο, είχε φύγει από τη ζωή. ∆εν μπορούσα να το πιστέψω»

Η Βίκυ Σταμάτη στάθηκε «βράχος» όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του πρώην υπουργού. Η ίδια μιλά για «δολοφονία». Αφήνει να εννοηθεί, ότι πίσω από την επιδείνωση της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου κρυβόταν η μεγάλη αντιδικία, που υπήρχε με μέλη της οικογένειάς του. Κυρίως την κόρη του, Αρετή Τσοχατζοπούλου, και την εξαδέλφη του, Ελπινίκη.

Ως γνωστόν και όπως είχε αποκαλύψει η «Μ» πριν από λίγους μόλις μήνες, ο κλινήρης Άκης είχε καταφέρει να ηχογραφήσει ένα σύντομο μήνυμα. Αναφέρονταν, στη σχέση με την εξαδέλφη του, εναντίον της οποίας είχε στραφεί και δικαστικά.

Το μήνυμα του Άκη Τσοχατζόπουλο εναντίον της εξαδέλφης του

«Είμαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, πρώην βουλευτής και υπουργός. Υπέστην δίωξη, bullying και εκδικήσεις. Ηθικές και πολιτικές. Με υπονόμευση από την εξαδέρφη μου και τους συνεργάτες της.

Σκοπός τους ήταν να βλάψουν τη γυναίκα μου, εμένα και τον γιο μου». Κατηγόρησε τη συγγενή του ακόμη και για σεξουαλική παρενόχληση (!) και υποστηρίζοντας ότι «υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για τη συμπεριφορά τους». Μάλιστα, μέσω εξωδίκου, ο πρώην υπουργός κατηγορούσε την Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου.

«Από την εποχή που ήμουν υπουργός έως και σήμερα χρησιμοποιείτε το όνομά μου και τη μακρινή συγγένειά μας προκειμένου να προσπορίζεστε οφέλη τα οποία δεν σας ανήκουν». Επίσης, σχολίασε ότι του έκλεψαν από ατζέντες μέχρι έπιπλα στο γραφείο της Κομνά Τράκα.

«Γνωρίζω, έχετε κλέψει τις ατζέντες μου (από το γραφείο των γραμματέων μου). Απευθύνεστε σε όλους τους φίλους και γνωστούς μου για να πλουτίζετε. Τα προσωπικά μου αντικείμενα (έπιπλα, φακέλους, έγγραφα, υλικό του προσωπικού – ιστορικού αρχείου μου, αντικείμενα αξίας κ.λπ.) ξέρω ότι άλλα είναι στο γκαράζ σας και άλλα τα έχετε πουλήσει. Μερικά από τα έγγραφα, δε, τα έχετε πουλήσει σε αντιπάλους μου.

Άλλωστε, δεν μπορώ να παραλείψω το “πλιάτσικο” που έχετε κάνει όχι μόνο στο γραφείο μου (κλειδιά του οποίου έχετε παρακρατήσει), αλλά και στο σπίτι μου (στη ∆. Αρεοπαγίτου). ∆εν ξεχνώ ότι χρησιμοποιώντας τα τηλέφωνα από τις ατζέντες μου, είχατε απευθυνθεί σε φίλο μου στην Κύπρο προκειμένου να του αποσπάσετε χρηματικά ποσά, δήθεν για θεραπεία μου, η οποία όμως κόστιζε 150 ευρώ μόνον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βίκυ Σταμάτη για Άκη Τσοχατζόπουλο: «Τον "δολοφόνησαν", είναι άδικο»

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo