Tpαγωδiα στη Λήμνο

by Ioanna Themistocleous
Tpαγωδiα στη Λήμνο

Νεκρός κτηνοτρόφος από την κακοκαιρία στη Λήμνο – Παρασύρθηκε από χείμαρρο

Νεκρός βρέθηκε, σύμφωνα με την πυροσβεστική, ο άνδρας που αγνοείτο στην περιοχή του Κοντιά στη Λήμνο.

Το αυτοκίνητό του είχε βρεθεί ντελαπαρισμένο να έχει παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά λόγω του κύματος κακοκαιρίας Bora που έπληξε το νησί.

Νωρίτερα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κάτοικους του νησιού να αποφεύγουν τις μετακινήσεις και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Από την έντονη βροχόπτωση που σημειώνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες έχουν προκληθεί προβλήματα στο νησί. Στην περιοχή του Κοντιά σημειώνονται πλημμυρικά φαινόμενα.

Από τον όγκο του νερού προκλήθηκαν προβλήματα και σε κατοικίες μέσα στο χωριό, ενώ οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και παρασύρθηκαν αυτοκίνητα.

Φωτιά στο Ρέθυμνο: Συγκλονίζει πυροσβέστης που βάζει τα κλάματα για τους δύο συναδέλφους του που χάθηκαν – «Τα είδα με τα μάτια μου τα παιδιά»

ΘΡΗΝΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ – ΝΕΚΡΟΙ ΑΚΟΜΗ ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Δεν το δείχνει κανένα κανάλι – Νέα μεγάλη φωτιά τώρα, ηχεί το 112

Φωτιά Γύθειο: Αυτός είναι ο 26χρονος πυροσβέστης που πέθανε – Μυστήριο με τον θάνατό του, πού βρέθηκε το σώμα του

Τραγωδία στην Καβάλα: Αυτός είναι ο 24χρονος που «έσβησε» στην άσφαλτο ενώ επέστρεφε από τη δουλειά

Προτεινόμενα