Τραγικές στιγμές για τον Πατέρα Αντώνιο: «Είμαι σε άθλια κατάσταση, δεν έχω να φάω»

by Εύα Ζαχαριάδη

Πατέρας Αντώνιος: Έρχεται η μέρα που θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις

Πλησιάζει η μέρα που ο ιδρυτής της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» θα κληθεί στην εισαγγελία Ανηλίκων για δώσει εξηγήσεις καθώς θεωρείται ύποπτος για τη διάπραξη ενός κακουργήματος και ενός πλημμελήματος. Ειδικότερα, αναμένεται να καταθέσει στην εισαγγελία στις 3 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες από το STΑR, ο πατέρας Αντώνιος αναμένεται να ζητήσει ο ίδιος αλλά και οι υπόλοιποι νέα προθεσμία. Και ο λόγος είναι ότι θέλουν να απαντήσουν σε όλες τις καταγγελίες.

Οι καταγγελίες σχετικά την κατηγορία της ασέλγειας που αφορά τον πατερά Αντώνιο από τις καταγγελίες ενός 19χρονου και ενός 15χρονου όσο και στις καταγγελίες για τις κακοποιητικές συμπεριφορές.

Οι υπάλληλοι που ελέγχονται για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος, εργάζονται σε δομές της ΜΚΟ και οι πράξεις για τις οποίες κατηγορούνται αφορούν το διάστημα 2020 έως και το 2022.

Μετά τα απολογητικά υπομνήματα, οι δύο εισαγγελείς θα αξιολογήσουν το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων και τις καταθέσεις των υπόπτων και θα αποφασίσουν για την ποινική αντιμετώπιση που θα έχει ο καθένας.

Τραγικές στιγμές για τον Πατέρα Αντώνιο: «Είμαι σε άθλια κατάσταση, δεν έχω να φάω»

Πατέρας Αντώνιος: Δύσκολες στιγμές

Πληροφορίες που διαρρέουν από το περιβάλλον του Πατέρα Αντωνίου μεταφέρουν τα λεγόμενά του: «Είμαι σε άθλια κατάσταση. Έχω τεθεί σε αργία και έχω παυθεί από τα καθήκοντά μου. Δεν εισπράττω τον μισθό μου ενώ έχουν παγώσει και οι λογαριασμοί μου λόγω της έρευνας που διεξάγεται. Υπάρχουν μέρες που δεν έχουμε να φάμε εγώ και η οικογένειά μου. Επιβιώνουμε με τη συνδρομή παιδιών που ήταν στην Κιβωτό εργαζόμενων και εθελοντών».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως τριάντα ένα πρώην φιλοξενούμενοι στις δομές έστειλαν επιστολή υποστήριξης λέγοντας ότι ο Πατέρας Αντώνιος θα ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο και η αλήθεια θα λάμψει.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo