Τραγικός επίλογος στην Κρήτη: Νεκρή η 50χρονη αγνοούμενη στην Αγία Πελαγία

Κρήτη: Δυστυχώς οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγες ώρες εντοπίστηκε στην θάλασσα η 50χρονη γυναίκα που αγνοούνταν στην Αγία Πελαγία, από το Σάββατο, 15/10.

H γυναίκα βρέθηκε στη δεξιά πλευρά της παραλίας στην Αγία Πελαγία, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από την παραλία και στήθηκε επιχείρηση για την ανάσυρσή της.

Drones, δύτες και εθελοντές «χτένιζαν» την περιοχή για να βρούνε την άτυχη γυναίκα

Την άτυχη γυναίκα από τη Ρωσία που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο με τον 51χρονο Κωνσταντίνο Βεργάκη αναζητούσαν από το πρωί άνδρες του λιμενικού, της πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, δύτες, αστυνομικοί, κάτοικοι και εθελοντές. Με κάθε διαθέσιμο μέσο, χρησιμοποιώντας ακόμα και drones, ερευνάται η θάλασσα, η ακτή και οι δρόμοι ώστε να βρεθεί κάποιο ίχνος της, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Μεγάλη δυσκολία σε αυτό το έργο αποτελεί το γεγονός πως όλη η περιοχή έχει σκεπαστεί με λάσπη ενώ ογκώδη αντικείμενα έχουν μετατραπεί μαζί με αυτοκίνητα και άλλα φερτά υλικά σε μία άμορφη μάζα.

Η άτυχη γυναίκα είχε πάει μαζί με τον 50χρονο Κωνσταντίνο για να καθαρίσουν κάτι σπίτια στην περιοχή ωστόσο εξαιτίας της βροχής αποφάσισαν να επιστρέψουν στο Ηράκλειο, κάτι που ποτέ δεν έγινε. Ο οδηγός βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ από εχθές μέχρι σήμερα αγνοούνταν τα ίχνη της 50χρονης.

Κρήτη: Συγκλονίζει ο σύζυγος και ο γιος της αδικοχαμένης 50χρονης

Συγκλονίζει τόσο ο σύζυγος όσο και τα ανήλικα παιδιά της άτυχης 50χρονης που συμμετείχαν στις έρευνες. Ο άνδρας της μιλώντας το πρωί της Κυριακής στο OPEN και την εκπομπή «Τώρα Μαζί», ανέφερε πως μία ώρα από όταν είχαν φύγει από το σπίτι τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν πως βρέχει πολύ και θα φύγουν.

«Η γυναίκα μου έκλαιγε και φώναζε. Μέσα σε ένα λεπτό μας ξαναπήρε τηλέφωνο και μας ζήτησε να καλέσουμε το 112»

«Όταν μιλούσε ο Κώστας άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει πιο έντονα. Έκανε σαν τρελή. Πήραμε το 112 και τους είπαμε τι συμβαίνει», λέει ο ίδιος. Ο άνδρας τού είπε «έχει πάρει το νερό το αυτοκίνητο, δεν ξέρω τι να κάνω».

Όπως προσθέτει, έπειτα χάθηκε η τηλεφωνική επικοινωνία και δεν ξαναμίλησαν έκτοτε. Κάποια στιγμή, μαζί με τον γιο του μετέβησαν στο σημείο και βρήκαν το αυτοκίνητο του θύματος -μαζί με τις αρμόδιες Αρχές.

«Εγώ με τον γιο μου (σ.σ. βρήκαν τον νεκρό άνδρα)», συμπληρώνει ο ίδιος περιγράφοντας όσα βίωσε και λέει πως «είχε πολλά χτυπήματα ο Κώστας, κάπου τράκαρε πρώτα το αμάξι».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε πως αυτόπτες μάρτυρες την είδαν να προλαβαίνει να βγαίνει από το αυτοκίνητο

Το πρωί μιλώντας στο ΣΚΑΪ, πριν ακόμα βρούνε τη σύζυγό του νεκρή, ανέφερε πως «ψάχνουν όλοι να τη βρούνε». Όπως είπε η σύζυγός του βρισκόταν στο ίδιο όχημα με τον άτυχο άνδρα που έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Και πρόσθεσε πως «κάποιος την είδε να έχει βγει από το αμάξι και να την παρασέρνει το νερό».

Related posts

Τροχαίο σοκ στην Πειραιώς με παιδιά πριν από λίγο

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για την 44χρονη που έπαθε ανακοπή και πέθανε μπροστά στο 7χρoνο παιδί της

Κλαίει η Ελλάδα: Νεκρή η 44χρονη που κατέρρευσε μπροστά στον 7χρονο γιο της στο Ηράκλειο