Τραγωδία στη Νάξο: Σε κώμα η μικρή κόρη της οικογένειας

Τραγωδία στη Νάξο: Δραματικό περιστατικό για οικογένεια στη Νάξο

Τραγωδία στη Νάξο: Σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στη Νάξο τα ξημερώματα της Κυριακής. Πιο συγκεκριμένα ένα τροχαίο ήταν αρκετό για να τραυματίσει σχεδόν θανάσιμα τέσσερα άτομα και να σκοτώσει μια γυναίκα. Η τοπική κοινωνία στο όμορφο νησί της Νάξου έχει περιέλθει σε πένθος, μετά το τραγικό τροχαίο ατύχημα που συνέβη στο νησί. Το κόστος αυτού του ατυχήματος είναι ανείπωτο. Μια νέα μητέρα νεκρή και τέσσερις τραυματίες.

Aτύχημα στη Νάξο: Τι συνέβη, ποιες οι λεπτομέρειες της τραγωδίας

Με βάση τις τώρα πληροφορίες και το ρεπορτάζ, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια κινούταν στον κεντρικό επαρχιακό δρόμο της Νάξου. Η οικογένεια αποτελούμενη από έναν άντρα, την μητέρα και τα τρία ανήλικα παιδιά τους έπεσε θύμα πρόσκρουσης σε πέτρινο τοίχο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της μητέρας και τον ταυτόχρονο τραυματισμό των παιδιών.

Τα δυσάρεστα όμως δεν σταματούν εδώ για αυτή την τραγωδία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μικρότερη κόρη, μόλις 9 ετών είναι σε κώμα και καταστολή σε νοσοκομείο των Αθηνών. Η 15χρονή κόρη της οικογένειας, έχει κατάγματα στον χώρο της λεκάνης και ίσως οδηγηθεί σήμερα σε επεμβάσεις.

Ο αδερφός των δύο κοριτσιών που ήτανε και αυτός συνεπιβάτης ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του και αναμένεται σήμερα να βγει από το νοσοκομείο. Ο πατέρας και αυτός εμφανίζει πολύ καλά σημάδια υγείας και έχει μόνο κάποια ελαφριά κατάγματα.

Όλη η οικογένεια, εκτός της μητέρας που πέθανε ακαριαία, έχουνε μεταφερθεί με ελικόπτερα σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η αγαπητή σε όλη την περιοχή οικογένεια γύριζε στο σπίτι της μετά από έξοδο σε κέντρο εστίασης στην περιοχή. Σύμφωνα με τοπικές πηγές, θα ερευνηθεί το ενδεχόμενο ο πατέρας να έχει κάνει χρήση αλκοόλ.

Τέλος στο συγκεκριμένο σημείο που έγινε το ατύχημα έχουνε γίνει ξανά ατυχήματα και δυστυχήματα.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Related posts

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με 30χρονη, δεν άντεξε

Βóμβα: Μεγάλη εταιρεία φέρνει τετραήμερο με ίδιες αποδοχές

Πολύ άσχημα νέα για το ελαιόλαδο – Έρχεται το «τέλος»