Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός 22χρονος εργάτης που προσπάθησε να γλυτώσει έλεγχο, κρύφτηκε στην οροφή και σκοτώθηκε

by Τόνια Τζαφέρη

Τραγωδία στην Πάτρα: Η ιστορία του 22χρονου που έχασε την ζωή του

Τεράστια θλίψη μας προκαλεί η είδηση θανάτου ενός νέου ανθρώπου μόλις 22 ετών ο οποίος είχε έρθει στην χώρα μας για ένα καλύτερο μέλλον, όμως στην προσπάθεια του να κρυφτεί από τον έλεγχο που έγινε στο εργοστάσιο που δούλευε ανασφάλιστος… σκοτώθηκε αφού η οροφή που κρύφτηκε κατέρρευσε.

Τραγικό δυστύχημα συνέβη στην Πάτρα όταν ένας 22χρονος εργάτηςπροκειμένου να γλιτώσει τον έλεγχο ανέβηκε στην ταράτσα και σκοτώθηκε.

Ο 22χρονος εργάτης στη ΒΙ.ΠΕ Πάτρας με καταγωγή από το Πακιστάν είχε καταφύγει στην οροφή του εργοστασίου όταν έφτασε στον χώρο κλιμάκιο του ΕΦΚΑ για έλεγχο

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός 22χρονος εργάτης που προσπάθησε να γλυτώσει έλεγχο, κρύφτηκε στην οροφή και σκοτώθηκε

΄Ήταν μόλις 22 ετών ο ανασφάλιστος εργαζόμενος που σκοτώθηκε στην Πάτρα

Ο νεαρός εργάτης, μόλις 22 ετών, με καταγωγή από το Πακιστάν, που εργαζόταν ανασφάλιστος κατέφυγε στην οροφή του κτιρίου για να αποφύγει τον έλεγχο.

Στην προσπάθειά του να κατέβει η οροφή υποχώρησε, με αποτέλεσμα ο 22χρονος εργάτης να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να καταλήξει, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Ionian TV.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας του Πακιστανού εργάτη αναφέρει ότι τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι ομοεθνείς του που εργαζόταν στην επιχείρηση εργάζονταν ανασφάλιστοι. Σύμφωνα με καταγγελίες όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δηλώθηκε με άλλο όνομα άλλου εργάτη της ευρύτερης περιοχής.

Τι λένε οι δικηγόροι για την τραγωδία στην Πάτρα

Μετά την καταγγελία το περιστατικού στην Αστυνομία, ο δικηγόρος του εργοδότη αναφέρει ότι ο 22χρονος εργάτης είχε δηλώσει στοιχεία που δεν ανταποκρίνονταν στο όνομά του, με αποτέλεσμα να απασχολείται με λάθος ΑΜΚΑ, στο οποίο φαινόταν ασφαλισμένος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το εργοστάσιο αυτό κάηκε ολοσχερώς, μία ημέρα μετά την καταγγελία του περιστατικού στην Αστυνομία, με το πόρισμα της Πυροσβεστικής να αναφέρει βραχυκύκλωμα.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo