Τραμ στην Αθήνα: Στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 14:00 αύριο Τετάρτη 20 Ιανουαρίου

Τραμ στην Αθήνα: Χωρίς τραμ θα μείνουν αύριο οι Αθηναίοι για 4 ώρες λόγω στάσης εργασίας

Τραμ στην Αθήνα: Το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση για «προειδοποιητική στάση εργασίας». Η στάση εργασίας θα λάβει χώρα αύριο Τετάρτη 20/1 από τις 10:00 το πρωί μέχρι της 14:00 το μεσημέρι.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τη λανθασμένη λειτουργία του συστήματος τηλεματικής. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους «Δυστυχώς μέχρι σήμερα μόνο τα αντίθετα αποτελέσματα έχει φέρει. Η προβληματική λειτουργία της “νέας τηλεματικής” αποτελεί μείζον θέμα για τη γραμμή του τραμ που παραμένει 22 μήνες άλυτο. Καθημερινές δυσλειτουργίες του δοκιμαστικού συστήματος, επιφέρουν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία και την ασφάλεια των δρομολογίων, σημαντική οικονομική ζημία στην εταιρία, προβλήματα στην εξυπηρέτηση του ήδη ταλαιπωρημένου επιβατικού κοινού και τελικώς την πλήρη απαξίωση του μέσου».

Πέρα από τη στάση εργασίας αύριο στο κέντρο της Αθήνας, επιστρέφει επίσης το μέσο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Αύριο 20 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση της νέας γραμμής του μέσου έως το ΣΕΦ. Πρόκειται για μία γραμμή η οποία είχε διακοπεί από το Μάρτιο του 2020. Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ, θα λειτουργούν οι 10 από τις 11 στάσεις. Καθώς στις Τζιτζιφιές πραγματοποιούνται ακόμα έργα, τα οποία θα ολοκληρωθούν σε δύο εβδομάδες. Έως τότε, το μέσο θα περνά από το συρμό χωρίς να κάνει στάση.

Related posts

Το θαύμα της Αγίας Παρασκευής στα Τέμπη, προκαλεί Δέоς – «Είμαι η Παρασκευή!» Η εμφάνιση της Αγίας

Αγρότης «ξεσκεπάζει» το σύστnμα: Πουλάω 0,43 ευρώ το 1 κιλό αρακά και τον πουλάνε 3,85 τα 850γραμ. στο σουπερμάρκετ

Μεγάλος κίνδυνоς με τα POS και τις κάρτες – Τι συμβαίνει