Τραμ στην Αθήνα: Στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 14:00 αύριο Τετάρτη 20 Ιανουαρίου

Τραμ στην Αθήνα: Χωρίς τραμ θα μείνουν αύριο οι Αθηναίοι για 4 ώρες λόγω στάσης εργασίας

Τραμ στην Αθήνα: Το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση για «προειδοποιητική στάση εργασίας». Η στάση εργασίας θα λάβει χώρα αύριο Τετάρτη 20/1 από τις 10:00 το πρωί μέχρι της 14:00 το μεσημέρι.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τη λανθασμένη λειτουργία του συστήματος τηλεματικής. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους «Δυστυχώς μέχρι σήμερα μόνο τα αντίθετα αποτελέσματα έχει φέρει. Η προβληματική λειτουργία της “νέας τηλεματικής” αποτελεί μείζον θέμα για τη γραμμή του τραμ που παραμένει 22 μήνες άλυτο. Καθημερινές δυσλειτουργίες του δοκιμαστικού συστήματος, επιφέρουν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία και την ασφάλεια των δρομολογίων, σημαντική οικονομική ζημία στην εταιρία, προβλήματα στην εξυπηρέτηση του ήδη ταλαιπωρημένου επιβατικού κοινού και τελικώς την πλήρη απαξίωση του μέσου».

Πέρα από τη στάση εργασίας αύριο στο κέντρο της Αθήνας, επιστρέφει επίσης το μέσο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Αύριο 20 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση της νέας γραμμής του μέσου έως το ΣΕΦ. Πρόκειται για μία γραμμή η οποία είχε διακοπεί από το Μάρτιο του 2020. Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ, θα λειτουργούν οι 10 από τις 11 στάσεις. Καθώς στις Τζιτζιφιές πραγματοποιούνται ακόμα έργα, τα οποία θα ολοκληρωθούν σε δύο εβδομάδες. Έως τότε, το μέσο θα περνά από το συρμό χωρίς να κάνει στάση.

Related posts

Ηλίας Μαμαλάκης: Η μαγειρική στα 40 του, η τραγική απώλεια της πρώτης συζύγου, ο 2ος μυστικός γάμος και το αιμάτωμα στο κρανίο

Χρεώνει 1700ευρώ τη μπριζόλα αλλά ψάχνε σεφ με 14δολάρια την ώρα: Ο Salt Bae και οι καταγγελίες από τους εργαζομένους που παραμένουν κρυφές

Τίμος Ζαχαράτος: Δεν είχα να φάω έμενα σε 7τ.μ. Τη Δανάη θα την πάρω, την εγκρίνει η μαμά μου για νύφη

Άκης Πετρετζίκης: 21 επικές απαντήσεις του σε ερωτήματα των θαυμαστών του

Μοναχός Επιφάνιος, ο «Άγιος» Σεφ που έχει μέχρι κι αστέρι Μισελέν: Από το Άγιο Όρος στα πιο ακριβά εστιατόρια

Πάνος Ιωαννίδης: Μας το κρατούσε έκπληξη – Για πρώτη φορά πατέρας

Γιάννης Λουκάκος: Δύσκολες ημέρες για τον γνωστό σεφ – Έφυγε από την ζωή ο πατέρας του

Έδωσε όλο το ποσό από το τραπέζι στη σερβιτόρα γιατί ήταν αγενείς και τη μείωναν: Εργοδότης πρότυπο

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Έξαλλος με τα «γαλλικά» παίκτη – «Τι στόμα είναι αυτό!»