«Τρέμω από τα νεύρα μου. Καθόμαστε σπίτι και κλαίμε»: Η παρέμβαση του πατέρα της Αναστασίας Πλακιά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Τέμπη: Ο πατέρας της Αναστασίας για τις δηλώσεις της Ζωής Ράπτη

Ο Δημήτρης Πλακιάς έχασε τη κόρη του, Αναστασία και τις δίδυμες ανιψιές του στο μοιραίο τρένο 62 στα Τέμπη. Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, για την ψυχολογική υποστήριξη των θυμάτων, ο τραγικός πατέρας ξέσπασε και έκανε μια τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος Πλακιάς, είπε:

Τέμπη-Δημήτρης Πλακιάς: «Από δω και πέρα θα βγούμε στους δρόμους και εμείς οι γονείς»

«Είμαι πολύ συγκινημένος και τρέμω από τα νεύρα μου με αυτά που ακούω… Δεν έχουν επικοινωνήσει με κανέναν. Να σταματήσουν να λένε ψέματα όλοι οι πολιτικοί. Έχουμε τον πόνο μας και μας κάνουν μπαλάκι. Φταίει αυτός, φταίει εκείνος, φταίει ο άλλος. Μέχρι στιγμής καθόμαστε στο σπίτι και κλαίμε. Από δω και πέρα θα βγούμε στους δρόμους και εμείς οι γονείς πλέον. Δεν σέβονται ούτε τον πόνο μας, ούτε τα παιδιά μας που είναι μέσα στο χώμα.

Ψέματα, ψέματα, ψέματα! Να βγει η υφυπουργός να μας πει πότε μας πήρε τηλέφωνο. Δεν μας πήρε κανείς τηλέφωνο, ένα sms δέχτηκα στις 9 Μαρτίου. Από το κράτος δεν μας πήρε κανείς ούτε από τους μεν ούτε από του δε, δεν μιλάω πολιτικά, δεν με ενδιέφερε ποτέ η πολιτική στη ζωή μου, αλλά κρίμα, κρίμα, κρίμα… Θα μας βρουν μπροστά».

Η τηλεφωνική παρέμβαση του κ. Πλακιά που έχασε τη κόρη του στα Τέμπη

Related posts

Αuτά είναι τα μολuσμένα ζυμαρικά που ανακαλούνται από γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ στην Ελλάδα

Φpiκη σε σχολική εκδρομή στην Ημαθία

Παvıκός σε κnδεία: Η νεκpή άνοıξε τα μάτια και άρχıσε να αναπνέει, τnν πήγαν με το φέpετρο στο Νοσοκομεiο