Τρίκαλα έξυπνη πόλη: Τα σταυροδρόμια στην πόλη έχουν χρώμα κόκκινο

Τρίκαλα έξυπνη πόλη: Κόκκινα είναι όλα τα σταυροδρόμια μέσα στην πόλη

Τρίκαλα έξυπνη πόλη: Τα Τρίκαλα είναι πραγματικά μία πανέμορφη πόλη που τα τελευταία χρόνια ξεχωρίζει. Είναι ξεχωριστή καθώς ο Δήμος κάνει εξαιρετικά έργα με σκοπό να αναβαθμίσει την εικόνα της πόλης. Κατά συνέπεια διευκολύνει την καθημερινότητα των ανθρώπων και τους κάνει πιο ευτυχισμένους. Μερικές από τις ιδιαίτερες καινοτομίες στην πόλη είναι τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, τα αυτόματα λεωφορεία και η ευρεία χρήση ποδηλάτου.

Πλέον μία νέα καινοτομία κάνει την εμφάνισή της στο κέντρο της πόλης. Ο Δήμος Τρικκαίων βάφει τις διαβάσεις και τα σταυροδρόμια της πόλης με χρώμα κόκκινο.

Δείτε σε ποια σημεία της έξυπνης πόλης των Τρικάλων υπάρχουν ήδη κόκκινα σταυροδρόμια

Η πρώτη διάβαση με κόκκινο χρώμα είχε κατασκευαστεί στο Ριζαριό, έξω από το Δημοτικό Σχολείο, ενώ ακολουθούν άλλες δύο: μία στην Αγία Μονή (7ο Δημοτικό Σχολείο στην οδό Πύλης) και μία στο Μεγαλοχώρι, έξω από το εκεί Δημοτικό Σχολείο.

Ωστόσο, πρόσφατα ολοκληρώθηκε μία ακόμα υπερυψωμένη διάβαση. Πρόκειται για τη διάβαση στη διασταύρωση των οδών Μαυροκορδάτου και Βούλγαρη. Αυτή η διασταύρωση αφορά σε ένα από τα πιο γνωστά σημεία των Τρικάλων με αυξημένη κίνηση οχημάτων.

Σύμφωνα με το trikalavoice, η διάβαση εξυπηρετεί πολίτες αλλά και μαθητές/τριες των 5ου και 31ου Δημοτικών Σχολείων Τρικάλων, βοηθώντας στη μείωση της ταχύτητας των οχημάτων και στη συνακόλουθη μείωση ατυχημάτων.

Τέλος, ο Δήμος Τρικκαίων έχει ήδη ολοκληρώσει την ανανέωση χρωματισμού σε τουλάχιστον 100 διαβάσεις στις σχολικές μονάδες στα Τρίκαλα και τα χωριά. Ενώ απράλληλα, έχουν πραγματοποιηθεί παρεμβάσεις με τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων έξω από πόρτες σχολείων, για πρόσθετη ασφάλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Related posts

«Κόκκινος» συναγερμός για τον καιρό: Έρχεται ακραίος καύσωνας – Το απίθανο φαινόμενο που θα μπλοκάρει τα 40άρια

Κηφισιά: Σπάει την σιωπή της η συνοδός του σχολικού λεωφορείου που ξέχασαν τον 5χρονο – Ρίχνει το φταίξıμο στο παιδί

Θρήνος – 17χρονος πέθανε στον ύπνο του