Τρόμος στην Χαλκιδική: «Ήταν πολύ τρομακτικά, σαν σκηνή από ταινία θρίλερ» – Η συγκλονιστική μαρτυρία του πρώτου διασωθέντα για το θρίλερ που έζησε

Χαλκιδική: Συγκλονίζουν τα λόγια του πρώτου διασωθέντα

Ακόμα αγνοείται ο ένας από τους τρεις τουρίστες που παρασύρθηκαν από τα νερά της θάλασσας στο Ποσείδι Χαλκιδικής. Ο πρώτος διασωθέντας περιέγραψε το θρίλερ που έζησε και τα λόγια του συγκλονίζουν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο δεύτερος φίλος του, ένας 30χρονος, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (9/7) 14 ναυτικά μίλια από το σημείο από όπου εξαφανίστηκε, αφού πέρασε 19 ώρες στα ανοιχτά κολυμπώντας και με τη βοήθεια μιας μπάλας.

Η ανατριχιαστική μαρτυρία του πρώτου διασωθέντα στην Χαλκιδική

«Πρώτα απ’ όλα δεν ξέραμε ότι τα κύματα θα ήταν τόσο δυνατά και ψηλά. Την μία στιγμή ήμασταν στα ρηχά και την επόμενη ήμασταν παγιδευμένοι στην ανοιχτή θάλασσα, μη μπορώντας να γυρίσουμε πίσω. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα, δεν το καταλάβαμε στην αρχή! Ήταν πολύ τρομακτικά, σαν μία σκηνή από ταινία θρίλερ», περιέγραψε στον ΑΝΤ1 ο κ. Μπρεζόβσκι.

«Θα ήθελα να ζητήσω από τις ελληνικές αρχές να βάλουν μία πινακίδα που να προειδοποιεί τον κόσμο για τον κίνδυνο που επιφυλάσσουν τα ρεύματα και τα κύματα για να μην ζήσουν άλλοι άνθρωποι αυτό που ζήσαμε» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο νεαρός από τη Βόρεια Μακεδονία ευχαρίστησε το Λιμενικό «που μας έσωσε, αλλά και όλους τους ειδικούς που φρόντισαν να σιγουρευτούν πως είμαστε καλά στην υγεία μας».

«Έχουμε ελπίδες» δήλωσε στον ΑΝΤ1 η Ευαγγελία Τεμερίδου, μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, για τον τρίτο της παρέας, χαρακτηρίζοντας τη χθεσινή διάσωση ως «θαύμα».

Related posts

Αuτά είναι τα μολuσμένα ζυμαρικά που ανακαλούνται από γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ στην Ελλάδα

Φpiκη σε σχολική εκδρομή στην Ημαθία

Παvıκός σε κnδεία: Η νεκpή άνοıξε τα μάτια και άρχıσε να αναπνέει, τnν πήγαν με το φέpετρο στο Νοσοκομεiο