Τσιόδρας: Θα ανακοινώσει άμεσα τέλος στα γλέντια στους γάμους – Έρχεται και ωράριο στα μπαρ

by i-diakopes

Τσιόδρας: Αυτά είναι τα νέα που θα ανακοινώσει στην επανεμφάνισή του

Τσιόδρας: Η εμφάνιση διαφορετικών εστιών υπερμετάδοσης του κορονοϊούσε γάμους ανά την Ελλάδα και η δυσκολία εφαρμογής των μέτρων προστασίας καθόλη τη διάρκεια τους φαίνεται πως οδηγεί την κυβέρνηση στην απόφαση λήψης ακόμη πιο αυστηρών μέτρων για την αποφυγή περαιτέρω διασποράς του ιού.

Νέα μέτρα: Έτσι, μετά την απόφαση για τη θέσπιση ορίου 100 ατόμων στους καλεσμένους έως 15 Αυγούστου, που είχε ανακοινώσει ο Ν. Χαρδαλιάς την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες του News4Health, σήμερα θα ανακοινωθεί και το “πάγωμα” των γλεντιών.

Τσιόδρας: Τι νέα μέτρα θα ανακοινώσει σήμερα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα στην επιστροφή του γνώριμου διδύμου της ενημέρωσης στο Υπουργείο Υγείας, των κ.κ. Τσιόδρα και Χαρδαλιά, θα ανακοινωθεί τόσο ο περιορισμός των γάμων στη διενέργεια των τελετών στην Εκκλησία. Διατηρώντας πιθανώς και το όριο των 100 ατόμων εντός του ναού, αλλά και νέοι περιορισμοί για νυχτερινά κέντρα και ιδίως τα μπαρ.

Κορονοιός μέτρα: Μετά λοιπόν την απαγόρευση ορθίων σε όλα τα νυχτερινά κέντρα, μεταξύ αυτών και μπαρ, κλαμπ, μπαρ-εστιατόρια, καφέ-μπαρ, κέντρα ζωντανής μουσικής, που τέθηκε σε εφαρμογή από σήμερα και έως τις 9 Αυγούστου έως 9 Αυγούστου, οι κ.κ. Τσιόδρας και Χαρδαλιάς φέρεται πως θα ανακοινώσουν σήμερα και την εφαρμογή νέου, συγκεκριμένου και περιορισμένου ωραρίου στα μπαρ.

Θυμίζουμε ότι ο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είχε διευκρινίσει πως η απαγόρευση ορθίων συνοδεύεται από με το κίνητρο της δυνατότητας μετατροπής χρήσης σε καταστήματα με τραπεζοκαθίσματα.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβαΠερισσότερα