Τυφλό κοριτσάκι αντικρίζει για πρώτη φορά τη μαμά του

by Τόνια Τζαφέρη

Τυφλό κοριτσάκι: Πρόκειται για μια ιστορία ζωής που συγκινεί τον κόσμο

Δυστυχώς δεν γεννήθηκαν όλοι με την δυνατότητα της όρασης και της ακοής. Από την άλλη όμως, χάρη στην τεχνολογία και την ιατρική, ένα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων έχει καταφέρει να δώσει λύση στο εκ γενετής πρόβλημα τους. Μια από τις πιο συγκινητικές ιστορίες είναι και αυτή που θα δούμε παρακάτω:

Η επιμονή, η προσπάθεια και η αγάπη της μητέρας μπορούν να κάνουν –κυριολεκτικά-θαύματα! Αυτό αποδεικνύει περίτρανα η Daiana Pereira, μητέρα ενός κοριτσιού, που έκανε τα πάντα για να δώσει στην τυφλή κόρη της την όρασή της.

Τυφλό κοριτσάκι αντικρίζει για πρώτη φορά τη μαμά του

Η θέληση της μητέρας να προσφέρει τα πάντα στο τυφλό κοριτσάκι της

Η μικρή Nicolly γεννήθηκε με γλαύκωμα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βλέπει, να ακούει, να περπατάει και να μιλάει. Η μητέρα της, όμως, δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να κάνει τ’ αδύνατα δυνατά για να μπορεί η κόρη της να την κοιτάει στα μάτια.

Μετά από αρκετές ανεπιτυχείς επεμβάσεις στη Βραζιλία, η Daiana κατάφερε να συγκεντρώσει μέσω Facebook, το απαραίτητο ποσό με τη βοήθεια του κόσμου για μια πρωτοποριακή επέμβαση στην Αμερική. Μέσα σε τρεις ώρες, οι γιατροί χάρισαν στη δύο ετών Nicolly την όραση και την ακοή της.

Πλέον, το κοριτσάκι μπορεί να δει, να ακούσει, να τραγουδήσει και να σταθεί μόνη της στα πόδια της.

Στο βίντεο, θα δείτε την συγκινητική αντίδρασή της την πρώτη φορά που βλέπει τη μαμά της…

Όταν το τυφλό κοριτσάκι βλέπει για πρώτη φορά την μητέρα της

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν