Τζάκρη: «Το κάνετε υποχρεωτικό, αλλά βρίσκεται στο στάδιο της προσωρινής άδειας»

by Τόνια Τζαφέρη

Τζάκρη: Η βουλευτής του Σύριζα εκφράζει ανοιχτά την αντίθεση της

Τζάκρη: Είναι κατάφορο πως η κοινωνία είναι διχασμένη. Σε εκείνους που εμβολιάζονται και σε εκείνους που όχι. Στους υπέρ των εμβολιασμών και στους κατά. Η όλη κατάσταση με τον ιό έχει προκαλέσει τεράστια αναταραχή. Και ομολογουμένως όλοι βρίσκονται σε μια σύγχυση. Ανοιχτά την άποψη της θέλησε να εκφράσει και η βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη.

Την αντίθεσή της λοιπόν, στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων τα οποία ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρεί επικίνδυνα. Εξέφρασε από τη Βουλή η Θεοδώρα Τζάκρη. Γίνεται έτσι η δεύτερη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον Παύλο Πολάκη, που αμφισβητούν την διαδικασία του εμβολιασμού.

Τζάκρη: Η βουλευτής του Σύριζα εκφράζει ανοιχτά την αντίθεση της

Οι δηλώσεις της Τζάκρη για τον Νίκο Παππά

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την τοποθέτησή της στη συζήτηση για την παραπομπή του Νίκου Παππά σε ειδικό δικαστήριο, προχώρησε πέρα από την κριτική που ασκεί το κόμμα της, αμφισβητώντας την αποτελεσματικότητα και εν πολλοίς την ασφάλεια των εμβολίων που «βρίσκονται σε στάδιο προσωρινής άδειας», όπως είπε.

«Η συγκρότηση της προανακριτικής αποτελεί έναν ιστορικό αστεϊσμό με τον οποίο η ΝΔ αποπειράθηκε να αντισταθμίσει την τραγική διαχείριση της πανδημίας», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Οι ειδικοί κάνουν λόγο για 20 χιλιάδες κρούσματα σε λίγες ημέρες γιατί αποτύχατε να φτιάξετε φραγμό ανοσίας με εμβόλια. Τι βρήκατε ως λύση; Τον υποχρεωτικό εμβολιασμό – με ένα εμβόλιο που βρίσκεται στο στάδιο προσωρινής άδειας – του συνόλου του γενικευμένου πληθυσμού. Ξεκινάτε με το υγειονομικό προσωπικό και αύριο θα πάτε στους δημόσιους υπαλλήλους, τους ταξιτζήδες, τους δικηγόρους, δηλαδή στο σύνολο πληθυσμού», είπε.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα