Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ: Ο πρωταγωνιστής των Power Rangers έβαλε τέλος στη ζωή του ύστερα από καυγά με την σύζυγο του

Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ: Ο πράσινος Power Ranger έφυγε από τη ζωή

Ο Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ έβαλε τέλος στη ζωή του μετά από έναν έντονο τσακωμό που είχε με την εν διαστάσει σύζυγο του. Το θλιβερό περιστατικό συνέβη το προηγούμενο Σάββατο.

Τα συγκινητικά μηνύματα της γυναίκας του, της κόρης του και των συμπρωταγωνιστών του -«Τζέισον, δεν μπορώ να συνεχίσω χωρίς εσένα. Είσαι ο κόσμος μου», έγραψε η Τάμι Φρανκ 

Η Τάμι – η οποία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον ηθοποιό τον Αύγουστο – άρχισε να διαπληκτίζεται με τον Τζέισον αφού έκαναν check-in σε δύο διαφορετικά δωμάτια ξενοδοχείου στο Τέξας την Παρασκευή, δήλωσαν πηγές της αστυνομίας στο TMZ.

Παρά το γεγονός ότι έμεναν σε διαφορετικά δωμάτια, το εν διαστάσει ζευγάρι φέρεται να διαπληκτίστηκε στο δωμάτιο της Τάμι εκείνο το βράδυ. Η κατάσταση αποκλιμακώθηκε μετά την επέμβαση του προσωπικού του ξενοδοχείου.

Πηγή αναφέρει ότι οι δυο τους τα ξαναβρήκαν λίγες ώρες αργότερα. Στη συνέχεια ο Τζέισον κλειδώθηκε στο δωμάτιό του και η Τάμι κάλεσε την αστυνομία για να ελέγξει τον πρώην της γύρω στις 5 το πρωί του Σαββάτου.

Όπως είναι γνωστό ο θάνατος του ηθοποιού επιβεβαιώθηκε την Κυριακή. Ήταν 49 ετών.

Ο Τζέισον έγινε γνωστός από τον ρόλο του Τόμι Όλιβερ – του πράσινου Ρέιντζερ – στο «Mighty Morphin Power Rangers».

Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ: Τα συγκινητικά μηνύματα για τον ηθοποιό

Η Τάμι μέσα από το Instagram της θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στον εν διαστάσει σύζυγό της, τον οποίο παντρεύτηκε το 2003.

«Η απώλεια της αδελφής ψυχής μου», έγραψε στη λεζάντα μιας σειράς φωτογραφιών που δημοσίευσε τη Δευτέρα. «Τζέισον, δεν μπορώ να συνεχίσω χωρίς εσένα! Είσαι ο κόσμος μου! Ναι, είχαμε τις δυσκολίες μας, όπως κάθε γάμος. Αλλά πριν από μήνες συμφωνήσαμε και οι δύο ότι άξιζε να σωθεί. Βαθιές συζητήσεις, συγχώρεση και από τους δύο μας», συνέχισε. «Είμαι βαθιά χαμένη, πληγωμένη και εντελώς κατεστραμμένη. Έχασα τη μία και μοναδική αληθινή μου αγάπη. Είμαι για πάντα το “Firecracker” μωρό σου… μέχρι να ξαναβρεθούμε μαζί».

Η ανάρτηση της κόρης του
Σπάει καρδιές η ανάρτηση της κόρης του ηθοποιού Τζένα.
«Αγαπητέ μπαμπά,
Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έβλεπα αυτή τη μέρα… ειδικά όχι τόσο σύντομα. Είσαι κάτι περισσότερο από τον μπαμπά μου, είσαι ο καλύτερος μου φίλος. Κάναμε τα πάντα μαζί κυριολεκτικά, ταξιδέψαμε τον κόσμο, γελάσαμε μαζί, κλάψαμε μαζί. Είμαι τόσο πολύ συντετριμμένη, μου λείπεις, μου λείπεις, μου λείπεις . Δεν μπορώ να φάω δεν μπορώ να κοιμηθώ απλά σε θέλω εδώ. Σ’ αγαπώ περισσότερο απ’ όσο θα μπορούσα ποτέ να περιγράψω. Είσαι το φως του κόσμου μου . Ο λόγος για τον οποίο πιέζω τόσο σκληρά. Μου έχεις διδάξει τόσα πολλά πράγματα. Έχεις αγγίξει και θεραπεύσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Όλος ο κόσμος σε αγαπάει. Το να βλέπω τον αντίκτυπο που είχες στον κόσμο με κάνει τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο που υπήρξε ποτέ. Είσαι τώρα ο μεγαλύτερος φύλακας άγγελός μου. Σε αγαπώ μέχρι να ξανασυναντηθούμε.
Το κοριτσάκι σου Τζένα».

Τα αντίο των συμπρωταγωνιστών του
Αρκετοί από τους πρώην συμπρωταγωνιστές του Jason στο «Power Rangers» έσπευσαν να στείλουν τα συλλυπήτηριά τους.

Ο θρυλικός πρώτος «κόκκινος Power Ranger» και αρχηγός της ομάδας Austin St. John έκανε δύο αναρτήσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά «μια φορά Ranger για πάντα Ranger». Με βίντεό του δηλώνει τη λύπη του.

Με ένα επίσης συγκινητικό μήνυμα, ο πρώτος μπλε Power Ranger David Yost, ανέφερε πως ο Jason David Frank τον κέρδισε από την πρώτη μέρα της γνωριμίας τους, και τον ευχαριστεί για όλα όσα έζησαν.

Πριν από την Τάμι, με την οποία μοιράζεται απέκτησαν μια κόρη την Τζάνα, ο Φρανκ ήταν παντρεμένος με τη Σόνα Φρανκ από το 1994 μέχρι το διαζύγιό τους το 2001. Οι δυο τους είχαν τρία παιδιά: τους γιους Χάντερ και Τζέικομπ και την κόρη τους Σκάι.

Related posts

Έκτακτη Προειδοποίηση για σεισμό – «τέρας» στην Ελλάδα: Δείτε ποια περιοχή κινδυνεύει άμεσα

Αυτοκίνητο: Έρχоνται Σαββατοκύριακα χωρίς ΙΧ

Τον σκóτwσε με τα μωρομάντηλα και τον έβγαζε φώτο: Νεκpός 3χpоνος από τα χέρια της μnτριάς του, σε σоκ οι γоνείς