Τζόκερ από το σπίτι: Πώς να παίξετε από το σπίτι για 1,5 εκατ. ευρώ!

Τζόκερ από το σπίτι: Η προθεσμία για την κατάθεση των δελτίων είναι σήμερα στις 21.30 το βράδυ

Τζόκερ από το σπίτι: Μέσω διαδικτύου θα πρέπει να καταθέσετε τα δελτία σας. Όσοι θα παίξετε τζόκερ για να διεκδικήσετε 1,5 εκατ. ευρώ.

Η συμμετοχή στο τζόκερ διαδικτυακά γίνεται μέσω του tzoker.opap.gr ή της εφαρμογής τζόκερ, από κινητό τηλέφωνο, υπολογιστή ή tablet. Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων είναι έως τις 21:30 απόψε. Ενώ, η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μισή ώρα αργότερα, στις 22:00.

Τζόκερ από το σπίτι: Δείτε πώς μπορείτε να παίξετε από το σπίτι σας

Δείτε αναλυτικά πώς μπορείτε να παίξετε τζόκερ από τα σπίτια σας και να κερδίσετε

Ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να παίξετε τζόκερ διαδικτυακά είναι η εξής:

  • Σε κινητό ή tablet, κατεβάζετε δωρεάν την εφαρμογή από το App store ή την εφαρμογή για Android μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ – Στον υπολογιστή μπαίνετε στο tzoker.opap.gr
  • Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και κάνετε εγγραφή
  • Επιλέγετε αριθμούς και συμπληρώνετε στήλες
  • Καταθέτετε το δελτίο σας, το οποίο λαμβάνετε με email

Oι διαδικτυακοί παίκτες του τζόκερ έχουν στη διάθεσή τους δύο νέα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων. Μπορούν να επιλέγουν το χρονικό διάστημα, στο οποίο συμμετέχουν στις κληρώσεις με το ίδιο δελτίο. Επίσης, μπορούν να παίζουν το ίδιο δελτίο σε κάθε κλήρωση, όταν το ποσό του τζακ ποτ είναι ίσο ή μεγαλύτερο από το ποσό που έχουν επιλέξει. Στα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων, κάθε κατάθεση δελτίου πραγματοποιείται αυτόματα και εξοφλείται ξεχωριστά ανά κλήρωση.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα