Βάνα Μπάρμπα : «Υπερασπίζομαι με θέρμη ψυχής και τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη»

by Τόνια Τζαφέρη

Βάνα Μπάρμπα : Μήνυμα υπέρ του Φιλιππίδη και του Κιμούλη

Βάνα Μπάρμπα : Μια ανάρτηση ήταν αρκετή για να χαρακτηριστεί ως «από τα μεγαλύτερα φάουλ της καριέρας της». Δίνοντας συνέχεια στην ανάρτηση της, η Βάνα Μπάρμπα σε συνέντευξή της στο You, εκφράζει εκ νέου τη στήριξή της στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη» έγραψε και ξεσήκωσε σάλο αντιδράσεων. Η Βάνα Μπάρμπα, επανέρχεται μιλώντας αποκλειστικά στο You.

«Πήρα εγώ η ίδια τηλέφωνο τον Πέτρο και μιλήσαμε και μου είπε κάποια πράγματα. Υπερασπίζομαι με θέρμη ψυχής και τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη. Θα υπερασπιστώ οποιονδήποτε ακούσει κάτι άσχημο να λέγεται γι’ αυτόν. Εγώ δεν είπα να μην πάει να δικαστεί. Είπα εγώ να αφήσετε μικρά ή μεγάλα ονόματα χωρίς να πάνε στα δικαστήρια;

Βάνα Μπάρμπα: Μήνυμα υπέρ του Φιλιππίδη και του Κιμούλη

Γιατί μου προσάπτουν ένα σωρό βλακείες; Και ρωτώ “μήπως μέσα από όλο αυτό υπάρχει ένα ταξικό bullying; Μήπως πρέπει σώνει και ντε να την πληρώσουν αυτοί που δούλευαν χρόνια και είχαν εξουσία; Μήπως παίζει κι αυτό ασυνείδητα;»

Στην ίδια συνέντευξη η Βάνα Μπάρμπα τονίζει πάντως ότι ήταν η ώρα για το ελληνικό #metoo. «Είμαι σύμφωνη να βρουν οι νέοι άνθρωποι ανάστημα για να ορθώσουν απέναντι στην εξουσία. Φυσικά είμαι μαζί τους. Είμαι με οποιαδήποτε φωνή γυναικεία και αντρική είναι αδύναμη απέναντι στο “τέρας” που ονομάζεται “εξουσία”».

Ανέφερε ακόμη ότι στην παρούσα φάση δεν έχει ακούσει προσωπικά τίποτα και συμπληρώνει: «Υπάρχουν πολλές κακίες, υπάρχει τεράστιος φθόνος και δεν είμαι ποτέ έκπληκτη».

Βάνα Μπάρμπα: Μήνυμα υπέρ του Φιλιππίδη και του Κιμούλη

Και συμπλήρωσε: «Στη σημαία της αδικίας σηκώνω εγώ σήμερα το χέρι μου, γιατί είναι αδικία -και είμαι εναντίον- να γίνονται τηλεδίκες και δικαστήρια μέσω του διαδικτύου. Αν αυτήν τη στιγμή είμαι μόνη μου έναντι χιλιάδων ανθρώπων που σέβομαι την άποψή τους εγώ λέω το εξής:

Αφήστε να πάνε τα πράγματα στη δικαιοσύνη, μην τη φιμώνουμε και μην την επηρεάζουμε (…) Δικάζουμε κάποιον και τον αποκαλούμε “δολοφόνο”, ας το κάνει το δικαστήριο και όχι το διαδίκτυο».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα