Βαρύ πένθος στη Φθιώτιδα: Έφυγε από την ζωή ξαφνικά ο 44χρονος γενικός αρχηγός του ΑΟ Γλύφας

by Εύα Ζαχαριάδη

Φθιώτιδα: Φίλοι και συγγενείς θρηνούν για την απώλεια του Γιάννη Κωστόπουλου

Σε βαρύ πένθος έχει πέσει η Γλύφα και ολόκληρη η Φθιώτιδα από τον ξαφνικό θάνατο του Γιάννη Κωστόπουλου ο οποίος ήταν Γενικός Αρχηγός του ΑΟ Γλύφας.

Στα 44 του χρόνια πέθανε ο γενικός αρχηγός του ΑΟ Γλύφας, Γιάννης Κωστόπουλος, βυθίζοντας στο πένθος την περιοχή και ολόκληρη τη Φθιώτιδα.

Το πρωί της Παρασκευής, σύμφωνα με το Lamiareport.gr ο Γιάννης Κωστόπουλος, άνοιξε το μαγαζί του, αισθάνθηκε όμως αδιαθεσία και ειδοποίησε τη μητέρα του ότι θα ανέβει για λίγο στο σπίτι του. Εκείνη ανησύχησε καθώς ο γιός της καθυστερούσε να κατέβει και πήγε να δει τι συμβαίνει. Τότε βρήκε τον γιό της χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ κάλεσε άμεσα σε βοήθεια.

Βαρύ πένθος στη Φθιώτιδα: Έφυγε από την ζωή ξαφνικά ο 44χρονος γενικός αρχηγός του ΑΟ Γλύφας

Φθιώτιδα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Κωστόπουλο

Αμέσως έγινε προσπάθεια ανάνηψης με όσους βρέθηκαν στο χώρο για να βοηθήσουν, οι οποίες συνεχίστηκαν και όταν μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο 44χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του.

Τα τελευταία χρόνια είχε θέση γενικού αρχηγού του ΑΟ Γλύφας. Το τελευταίο “αντίο” στο Γιάννη θα πουν φίλοι και συγγενείς το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 4.00’ το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Γλύφας.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν