Βαρύ πένθος στο Ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε ο προπονητής Ανδρέας Μελιγδής μόλις στα 46 του

Ελληνικό μπάσκετ: Έφυγε από την ζωή ο Ανδρέας Μελιγδής

Η ομάδα του Προμηθέα έχει βυθιστεί στη θλίψη από την είδηση του θανάτου του Ανδρέα Μελιγδή. Ο προπονητής και διευθυντής των ακαδημιών, έφυγε σήμερα το πρωί σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια του.

Ο έμπειρος προπονητής βρισκόταν στον Προμηθέα από τα χρόνια που η ομάδα αγωνιζόταν στις τοπικές κατηγορίες του μπάσκετ και σε συνεργασία με τη διοίκηση και τους συναδέλφους του προπονητες, είχαν οργανώσει τα τμήματα υποδομών του συλλόγου σε τέτοιο επίπεδο που ο Προμηθέας έφτασε να πρωταγωνιστεί στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, κατακτώντας μετάλλια σε Εφηβους και Παίδες.

Ανείπωτη θλίψη στο Ελληνικό μπάσκετ για τον θάνατο του Ανδρέα Μελιγδή

Μάλιστα, με χεντ κόουτς τον ίδιον, η Παιδική ομάδα του Προμηθέα είχε κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, εκ των οποίων το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία του συλλόγου στο Μέτσοβο!

Ο Ανδρέας Μελιγδής ήταν νέος άνθρωπος, μόλις 46 ετών με σύγχρονες ιδέες για το μπάσκετ και δούλευε άπειρες ώρες μέσα στο γήπεδο με τα νέα αστέρια του Προμηθέα.

Ηταν οργανωτικός και σε συνεργασία με τους άλλους προπονητές των ακαδημιών του Προμηθέα δημιούργησαν μια Ακαδημία πρότυπο με 600 και πλέον παιδιά, στα οποία δίνονταν και δίνονται οι σωστές βάσεις στο μπάσκετ.

Related posts

Τρóμος στη Γλυφάδα σήμερα – Εμφανίστηκε καρχαρίας 3 μέτρων

Η διαδικασία για να βγάλετε νέα ταυτότητα. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Αυτή είναι η 48χρονη Μαρία που έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας με το αμάξι της χτες μέσα σε λιμάνι της Πάτρας