Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Ανέβασε το πιο όμορφο βίντεο με το γλυκό κουτάβι που έσωσε από τα σκουπίδια

by Τόνια Τζαφέρη

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Βίντεο με το κουταβάκι που έσωσε

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Το να είσαι ευαίσθητος στην σύγχρονη εποχή σημαίνει να είσαι δυνατός. Αγαπάμε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και αυτό, γιατί είναι πάνω από όλα άνθρωπος. Άνθρωπος με συναισθήματα, τα οποία δεν διστάζει να κρύψει, ούτε να μοιραστεί δημόσια. Μπορεί οι στιγμές που μοιράζεται τα συναισθήματα του δημόσια, να είναι λίγες… Σίγουρα όμως μας αγγίζουν πολύ.

Πριν από λίγες ημέρες ο δημοφιλής ηθοποιός, που αγαπήσαμε μέσα από διάφορους ρόλους του στην Ελληνική τηλεόραση και η σύζυγός του Λίνα Πρίντζου έσωσαν έναν σκύλο.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Βίντεο με το κουταβάκι που έσωσε

Μάλιστα κατάφεραν να ευαισθητοποιήσουν τους χρήστες, σχετικά με τα αδέσποτα και να συγκινήσουν. Κατάφεραν και έσωσαν  ένα μικρό κουταβάκι που κάποιοι ασυνείδητοι είχαν πετάξει στα σκουπίδια!

Ο ηθοποιός αυτόν τον καιρό βρίσκεται στον όμορφο Βόλο. Είχε μάλιστα εμβολιαστεί αυτήν την περίοδο και τον τελευταίο καιρό είχε φύγει από την πρωτεύουσα. Περπατώντας, άκουσε τα κουτάβια στον κάδο απορριμμάτων. Και δεν δίστασε στιγμή να μπει στον κάδο σκουπιδιών προκειμένου να τα σώσει.  Και ευτυχώς τα κατάφερε. Έσωσε ένα μικρό, αδέσποτο σκυλάκι που έκλαιγε παρατημένο…

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Βίντεο με το κουταβάκι που έσωσε

Σήμερα ο ταλαντούχος ηθοποιός που υιοθέτησε το κουτάβι μας συγκίνησε ξανά, δείχνοντάς μας να τρέχει χαρούμενο μαζί με το άλλο σκυλί της οικογένειας! Μικρές αλλά ταυτόχρονα τεράστιες πράξεις ανθρωπιάς, απέναντι στα ζώα.

Πλέον το σκυλάκι έχει γίνει μέλος της οικογένειας και περνούν όλοι μαζί ευτυχισμένοι τις ημέρες τους. Τρέχοντας και παίζοντας στην εξοχή. Στα όμορφα πλακόστρωτα του Βόλου.

Το βίντεο του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα