Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Υιοθέτησε το κουταβάκι που βρήκε πριν λίγες μέρες σε κάδο σκουπιδιών στο Πήλιο

by Τόνια Τζαφέρη

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Υιοθέτησε το κουταβάκι που βρήκε

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Δέκα περίπου μέρες πριν, ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μας είχε συγκινήσει. Είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στη σελίδα του στο Instagram για ένα κουταβάκι. Ο ηθοποιός μοιράστηκε με τους ακολούθους του, το πώς βρήκε και διέσωσε ένα αδέσποτο κουταβάκι που είχε πεταχτεί σε κάδο σκουπιδιών.

Μπορεί να μην βρίσκεται πια στην Αθήνα. Αλλά βρισκόταν λίγο έξω από την Αργαλαστή, στο Πήλιο του Βόλου. Λόγω εμβολιασμού. Και με αφορμή το τάισμα αδέσποτων σκύλων, η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου @linaprintzou, άκουσε ένα μικρό κλάμα σε έναν κάδο σκουπιδιών.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Υιοθέτησε το κουταβάκι που βρήκε

Αμέσως ο ίδιος μπήκε μέσα στον κάδο και άρχισε να ψάχνει στα σκουπίδια. Όπου βρήκε κάτω από τα σκουπίδια ένα μικρό κουταβάκι πεταμένο μέσα. Το μικρούλι ήταν τρομοκρατημένο αλλά τους έγλειφε ασταμάτητα τα χέρια από ευγνωμοσύνη και χαρά. Και το πήραν μαζί τους.

Πολλοί αναρωτήθηκαν τι τελικά έγινε με το σκυλάκι αυτό. Λίγες μέρες μετά η απάντηση έρχεται μέσω ενός υπέροχου και πολύ συγκινητικού βίντεο που ανέβασε ο ηθοποιός. Ο οποίος μας αποκαλύπτει ότι το υιοθέτησε και ζει πλέον στο σπίτι μαζί του. Είναι κουταβίνα και λέγεται πλέον Χριστίνα.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Υιοθέτησε το κουταβάκι που βρήκε

Η Χριστίνα είναι πλέον ευτυχισμένη και τυχερή γιατί αν δεν την είχε βρει ο Βασίλης στο δρόμο του, δεν ξέρουμε ποιο θα

ήταν το μέλλον της. Ή μάλλον ξέρουμε…

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα