Βασιλίτσα Γρεβενών: Σοκ με 27χρονο σκιέρ που τραυματίστηκε από χιονοστιβάδα

Βασιλίτσα Γρεβενών: Σοκ με 27χρονο σκιέρ που τραυματίστηκε από χιονοστιβάδα

Βασιλίτσα Γρεβενών: Ο 27χρονος ανέβηκε στο χιονοδρομικό κέντρο παρά την απαγόρευση

Βασιλίτσα Γρεβενών: Ένα φρικτό ατύχημα είχε 27χρονος σκιέρ που αποφάσισε παρά την απαγόρευση να πάει στο χιονοδρομικό κέντρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 27χρονος μαζί με φίλους του αποφάσισαν παρά το γεγονός ότι τα χιονοδρομικά κέντρα είναι κλειστά. Να πάνε να κάνουν σκι στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας Γρεβενών.

Εξαιτίας της κακοκαιρίας «Λέανδρος» το χιονοδρομικό κέντρο έχει ντυθεί στα λευκά και κανονικά θα έπρεπε να ασφυκτιά από κόσμο. Ωστόσο, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος δεν είμαστε υπό κανονικές συνθήκες. Τα χιονοδρομικά κέντρα είναι κλειστά. Μπορεί να εξετάζεται από την κυβέρνηση και την επιτροπή λοιμωξιολόγων, το άνοιγμά τους, ωστόσο έως τότε όποιος αποφασίζεις να πάει σε χιονοδρομικό κέντρο παρανομεί.

Ο 27χρονος άνδρας είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης. Μαζί με την παρέα του ανέβηκαν στο χιονοδρομικό κέντρο να κάνουν σκι. Ωστόσο, στη διάρκεια της κατάβασης ο 27χρονος «έπεσε» πάνω σε μία χιονοστιβάδα. Οι φίλοι του είχαν οπτική επαφή, ωστόσο δε μπόρεσαν να επέμβουν έγκαιρα για να τον βοηθήσουν.

Εξαιτίας της χιονοστιβάδας, ο 27χρονος εγκλωβίστηκε και αφού εντοπίστηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γρεβενών.

Βασιλίτσα Γρεβενών: Σοκ με 27χρονο σκιέρ που τραυματίστηκε από χιονοστιβάδα

Το ατύχημα του 27χρονου στο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας Γρεβενών, έγινε στο ίδιο σημείο που ένας άλλος σκιέρ έχασε πέρσι τη ζωή του

Σύμφωνα με τον κ. Δημήτρη Καραγιάννη, πρόεδρο του χιονοδρομικού κέντρου, οι εγκαταστάσεις του κέντρου είναι κλειστές. Για καλή τύχη του 27χρονου, εκτελούσαν βάρδια τρία άτομα και έσπευσαν να βοηθήσουν ότι δέχτηκαν τηλεφώνημα από το αστυνομικό τμήμα Πολυνερίου σχετικά με έναν αγνοούμενο σκιέρ στην περιοχή.

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο διασώστες και παρέλαβαν τον τραυματία. Ο 27χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γρεβενών.

Μάλιστα, το ατύχημα έλαβε χώρα στο ίδιο ακριβώς σημείο που ένας σκιέρ έχασε τη ζωή του ένα χρόνο πριν.

Προτεινόμενα