Βέροια: Σοκ με Ρομά που έστησαν κορονοπάρτι 30 ατόμων – Έγιναν συλλήψεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα

Βέροια: Ακόμα ένα περιστατικό παρανομίας που θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία

Βέροια: Δυστυχώς οι αστυνομικές αρχές δεν προλαβαίνουν να πιάνουν επ’ αυτοφόρω πολίτες να πραγματοποιούν κορονοπάρτι. Τόσο μέσα στην περίοδο των εορτών, όσο και το προηγούμενο διάστημα. Τα περιστατικά παρανομίας με συνωστισμό, μη τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό κά. ήταν γεγονός.

Αυτή τη φορά, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν 30 Ρομά να έχουν στήσει τρικούβερτο κορονοπάρτι σε εξωτερικό χώρο της Βέροιας. Τα εν λόγω άτομα είχαν τοποθετήσει μεγάφωνα με τη μουσική να παίζει δυνατά, όσο εκείνοι διασκέδαζαν. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο, ωστόσο οι Ρομά δε συγκινήθηκαν από τις παρατηρήσεις των αστυνομικών. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν τρεις Ρομά για απείθεια και διατάραξη της κοινής ησυχίας.

Σε άλλους πέντε σχηματίστηκε επίσης δικογραφία, ενώ και στους οκτώ βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ για παράβαση των μέτρων του κορονοϊού.

Βέροια: Κορονοπάρτι με 30 Ρομά με μεγάφωνα και δυνατή μουσική

Εκτός από το περιστατικό με τους Ρομά σε περιοχή της Βέροιας, αμέτρητα είναι τα περιστατικά παρανομίας εν μέσω lockdown

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στη Χαλκιδική. Η αστυνομία επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ σε σε ιδιοκτήτη μονοκατοικίας που πραγματοποιούσε πάρτι. Στο σπίτι βρίσκονταν τέσσερα άτομα ηλικίας 19-22 ετών τα οποία διασκέδαζαν με μουσική. Τόσο στο διοργανωτή του πάρτι όσο και στα υπόλοιπα πρόσωπα, επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα