Βόλος 29χρονη: Αυτός είναι ο άντρας που της έριξε την βενζίνη – Γνωστός στις αρχές

Βόλος 29χρονη: Τρομακτικές στιγμές πέρασε η κοπέλα

Βόλος 29χρονη: Ο τρόμος είναι ζωγραφισμένος στα μάτια της. «Μου πέταξε κάποιος βενζίνη και η αντίδρασή μου ήταν ευτυχώς πάρα πολύ γρήγορη, ώστε την απέφυγα. Δεν θα πάθαινα κάτι αλλά τρόμαξα πάρα πολύ κι έβαλα μία τσιρίδα» λέει η ίδια σχετικά.

Πρόκειται για 29χρονη γυμνάστρια από τον Βόλο. Ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από την επίθεση που δέχτηκε σε κεντρικότατο δρόμο της πόλης της, λίγες ημέρες μετά το Δεκαπενταύγουστο.

«Ήμουν εδώ, με ακολούθησε, τον απέφυγα, τη δεύτερη φορά, μου έριξε το υγρό, έκανα ελιγμό, μπήκα στο ταξί… Έσκυψα γιατί φοβήθηκα ότι θα μου ξαναρίξει και είπα στον οδηγό να φύγει γρήγορα. Μέσα στο ταξί έσκυψα μήπως είναι ανοιχτό το παράθυρο και μου επιτεθεί και τρίτη φορά» σημειώνει.

Τρομοκρατημένη, προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε, ήταν η επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα και τι θα μπορούσε και η ίδια να είχε πάθει εάν δεν αντιδρούσε αστραπιαία.

«Μετά άρχισα να σκέφτομαι τι είχε συμβεί, τι θα μπορούσα να πάθω… θυμήθηκα το βιτριόλι και ταράχτηκα πολύ», λέει η ίδια.

Ο 37χρονος Κάμελ πίσω από την επίθεση του Βόλου στην 29χρονη

Ο άνθρωπος που της επιτέθηκε, είναι ένας 37χρονος, γνωστός στις Αρχές και στην πόλη του Βόλου ως «Κάμελ». Ήταν στη φυλακή γιατί το 2018, είχε περιλούσει με βενζίνη ένα 20χρονο κορίτσι. Όμως πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι στο χαρτί της αποφυλάκισής του, άρχισε ξανά τις επιθέσεις σε ανυποψίαστες γυναίκες.

«Ο οδηγός του ταξί τον ήξερε. Ήξερε ότι είναι αυτός, ότι τον λένε έτσι, ότι επιτίθεται σε γυναίκες» αποκάλυψε.

Το story που ανέβασε η 29χρονη γυμνάστρια στο Instagram, περιγράφοντας τα όσα είχε ζήσει, έδωσε το θάρρος και σε άλλες γυναίκες να αποκαλύψουν ότι στο παρελθόν βρέθηκαν και αυτές στο στόχαστρο του 37χρονου.

«Όταν περπατάω στο δρόμο είμαι έτοιμη μη ξαναγίνει το ίδιο. Μου έστειλαν πολλά μηνύματα κοπέλες ότι τους είχε συμβεί κάτι παρόμοιο, ότι αυτός ήταν φυλακή, βγήκε και δεν υπάρχει λύση γι’ αυτόν», προσθέτει η ίδια.

Ο φάκελος του 37χρονου είναι γεμάτος από υποθέσεις γυναικών που τον καταγγέλλουν για επιθέσεις με βενζίνη.

Γνωστός στην τοπική κοινωνία ο δράστης Κάμελ που είναι υπεύθυνος για την επίθεση του Βόλου στην 29χρομη

Η 29χρονη Φιλιώ Τσινόγλου μίλησε στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο για όσα της συνέβησαν.

«Έτρεχα για να προλάβω το ταξί, και τον απέφυγα πάνω στην ώρα που έτρεξα. Οπότε ευτυχώς γλίτωσα. Δεν μου είπε τίποτα. Την πρώτη φορά δεν μου έριξε, πήγε να κάνει την κίνηση, την δεύτερη μου έριξε. Δεν ήξερα τι είναι αυτό. Πρόσφατα είχε γίνει και το θέμα με την κοπέλα και το βιτριόλι και φοβήθηκα», ανέφερε η 29χρονη.

«Τώρα προσπαθώ να μην είμαι αφηρημένη ειδικά όταν έχω την κόρη μου μαζί. Δεν ξέρεις αυτός που περνάει δίπλα σου ποιος είναι», συνέχισε η ίδια.

«Όλοι μου έλεγαν ”τον ξέρουμε, είναι ο Κάμελ, κάνει αυτό, έτυχε σε φίλη μου, απείλησε και εμάς”. Είχα πολλά τέτοια μηνύματα στο Instagram. Μου είπαν ότι έχει καταδικαστεί για επίθεση με βενζίνη σε κοπέλα αλλά έχει αποφυλακιστεί και συνεχίζει» κατέληξε η 29χρονη Φιλιώ.

Related posts

Σεισμός τώρα

«Δείχνει» ύπουλη και θανατηφόρα καρδιακή νόσο: Αν δείτε αυτό το σημάδι στα νύχια σας, πάρτε άμεσα τον γιατρό σας

Ομόφuλα ζευγάρια: Επίσημο το «πατέρας – πατέρας» και το «μητέρα – μητέρα» στην Ελλάδα