Βόλος: Άνδρας κάλεσε ταξί και ζήτησε να του πάει σουβλάκια, σοκολάτα και προφυλακτικά!

Βόλος: Ακόμα ένα από τα πολλά ευτράπελα που συμβαίνουν εν μέσω καραντίνας

Βόλος: Δεν έχουν σταματημό τα ευτράπελα εν μέσω καραντίνας. Άλλοι σπάνε την καραντίνα για να κάνουν μαζώξεις και πάρτι, άλλοι για να πάνε να διασκεδάσουν. Άλλοι για να πάνε για φαγητό, ποτό και καφέ και άλλοι για να παίξουν τυχερά παιχνίδια. Αυτή τη φορά δεν έγινε τίποτα από τα παραπάνω και μάλιστα κανείς δεν έσπασε την καραντίνα.

Το φως της δημοσιότητας είδε το περιστατικό με έναν άνδρα ο οποίος κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο των Ραδιοταξί Βόλου. Η γυναίκα που απάντησε στην κλήση έμεινα άναυδη, καθώς ο νεαρός άντρας ζητούσε να του πάει ένα ταξί σπίτι του σουβλάκια, μία σοκολάτα και προφυλακτικά. Το τηλεφώνημα έγινε μετά τις 21.00 το βράδυ, όπου ο άνδρας δε μπορούσε να βγει έξω λόγω απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Βόλος: Άνδρας κάλεσε ταξί να του φέρει στο σπίτι κάθε λογής καλούδια

Η επιθυμία του άνδρα που κάλεσε ταξί σε περιοχή του Βόλου για να του πάει σπίτι του κάποια πράγματα, ικανοποιήθηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thenewspaper.gr, ο άνδρας ζήτησε να μιλήσει απευθείας με τον οδηγό ταξί για να του ζητήσει όλα τα παραπάνω καλούδια. Αρχικά ο οδηγός δεν πίστευε στα αυτιά του, ωστόσο πραγματοποίησε την επιθυμία του νεαρού άνδρα και μετέφερε όλα αυτά που ζήτησε στο σπίτι του.

Δεν είναι η πρώτη φορά μάλιστα που πολίτες προβαίνουν στη λύση των ταξί ως μεταφορείς εν μέσω πανδημίας. Αυτό συμβαίνει κατά βάση μετά τις 21.00 το βράδυ, όπου αφού δεν μπορεί ο κόσμος να μετακινηθεί. Προσφεύγει στην απέλπιδα λύση των ταξί. Τις τελευταίες μέρες ακόμα και οι υπηρεσίες ταχυμεταφορών χρησιμοποιούν τα ταξί για να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τον τεράστιο όγκο παραγελλιών.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν