Βόλος κηδεία: Νέος συνωστισμός Ρομά σε 45χρονο άνδρα που πέθανε από κορονοϊό

Βόλος κηδεία: Δεκάδες άτομα που δεν τηρούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας

Βόλος κηδεία: Σοκαριστική είναι η εικόνα από μία κηδεία σε περιοχή του Βόλου όπου ο συνωστισμός είναι μεγάλος. Λες και δεν υπάρχει κορονοϊό, πραγματοποιήθηκε μία κηδεία στην πόλη του Βόλου με την παρουσία δεκάδων Ρομά οι οποίοι δεν τηρούσαν τις αποστάσεις. Μάλιστα η ειρωνία της υπόθεσης είναι ότι ο 45χρονος άνδρας που κηδεύτηκε, πέθανε από κορονοϊό!

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα στο διαδημοτικό κοιμητήριο στον Κούκο. Οι παρόντες στην κηδεία δεν παραβίαζαν μόνο τις αποστάσεις ασφαλείας, αλλά και τον περιορισμό στη μετακίνηση. Πολίτες που είχαν πάει στα μνήματα για δικά του πρόσωπα, σοκαρίστηκαν με το που κατάλαβαν τι συμβαίνει.

Βόλος κηδεία: Δεκάδες Ρομά σε κηδεία 45χρονου-Πέθανε από κορονοϊό

Εκτός από αυτό το περιστατικό, πρόσφατα είδαμε τις ίδιες εικόνες πάλι σε κηδεία Ρομά στο Βόλο

Ο ίδιος και μεγαλύτερος συνωστισμός είχε παρατηρηθεί λίγες μέρες πριν πάλι σε κηδεία Ρομά στο Βόλο. Σε βίντεο που ανέβηκε στο Tik Tok ήταν εμφανές ότι οι αποστάσεις δεν τηρούνταν σε καμία περίπτωση. Ενώ ορισμένοι φορούσαν μάσκες και άλλοι όχι. Και σε εκείνη την περίπτωση ο άντρας που κηδευόταν είχε πεθάνει από κορονοϊό.

Στο βίντεο διακρίνονται οι υπάλληλοι του γραφείου τελετών να φορούν μάσκες, γάντια και στολή, ωστόσο αυτό από μόνο του δεν αρκεί, εάν δεν υφίστανται μέτρα προστασίας για όλους.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα