Βόλος περιστατικό: Ερωτοχτυπημένος 23χρονος ζήτησε παντρεμένη από τον άνδρα της

Βόλος περιστατικό: Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο Βόλο

Βόλος περιστατικό: “Ένα πρωτοφανές περιστατικό φαίνεται πως συνέβη στον Βόλο. Συνέβη με έναν 23χρονο και έναν 40χρονο να καταλήγουν στο τμήμα, όταν ο πρώτος ζήτησε από τον δεύτερο το χέρι της συζύγου του! ”

Δημοσιεύθηκε αρχικά σε τοπικό μέσο του Βόλου (e-volos.gr) και αναπαράχθηκε από πολλά ειδησεογραφικά site της χώρας

Σήμερα το πρωί επικοινώνησε με το parallaximag, ο εν λόγω 23χρονος για να μ δώσει  όλο το ρεπορτάζ για όσα συνέβησαν στο Βόλο πριν από λίγες μέρες, τη δική του εκδοχή για την ιστορία, την οποία και δημοσιεύουμε.

Όπως μας είπε λοιπόν, διατηρούσε σχέση με την εν λόγω γυναίκα επί δύο χρόνια. Εκείνη τον είχε αφήσει να πιστεύει ότι βρίσκεται σε διάσταση με το σύζυγό της. Όταν λοιπόν ο 23χρονος θέλησε να επισημοποιήσει τη σχέση μαζί της, πήγε στο σπίτι της. Όμως εκεί βρέθηκε αντιμέτωπος με το σύζυγό της.

Ο οποίος, όπως μπορεί κανείς να αντιληφθεί, δεν έδειξε ιδιαίτερη κατανόηση για το γεγονός ότι η γυναίκα του διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. Πόσο μάλλον για την εμφάνιση του εραστή της στο σπίτι του.

Όπως μας αφηγήθηκε ο 23χρονος τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο και η φραστική αντιπαράθεση των δύο ανδρών έγινε κυνηγητό του συζύγου εναντίον του εραστή…με τσεκούρι.

Έτσι κάπως οδηγήθηκαν όλοι στο αστυνομικό τμήμα του Βόλου. Από εκεί διέρρευσε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης όλη αυτή η απίστευτη ιστορία!

Εκατέρωθεν υπεβλήθησαν μηνύσεις για εξύβριση και σωματική βλάβη.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα