Βόλος σοκ: Κυνηγούσε με μηχανάκι την πρώην σύντροφό του για να την παρασύρει!

Βόλος σοκ: Ευτυχώς η κοπέλα κατάφερει να ξεφύγει και να γλιτώσει

Βόλος σοκ: Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Βόλο τη Δευτέρα 8 Μαρτίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας Βολιώτης κυνηγούσε με το μηχανάκι την πρώην σύντροφό του ώστε να την παρασύρει! Η γυναίκα στάθηκε ευτυχώς τυχερή καθώς κατάφερε να κάνει έναν ελιγμό και να γλιτώσει. Εάν δεν τα είχε καταφέρει, μπορεί και να είχε γίνει το μοιραίο.

Αυτό που συνέβη είναι ότι οδηγώντας το μηχανάκι, ο άνδρας συνάντησε στο δρόμο τυχαία την πρώην σύντροφό του. Της πρότεινε να ανέβει στο μηχανάκι και να πάνε κάπου να συζητήσουν τα προβλήματά τους. Ωστόσο στη διαδρομή, η κοπέλα φοβήθηκε για κάποιο λόγο και κατέβηκε αιφνίδια από το μηχανάκι.

Ο πρώην σύντροφό της βγήκε εκτός ελέγχου και άρχισε να την κυνηγάει με το μηχανάκι. Η κοπέλα έτρεχε πεζή και εκείνος την ακολουθούσε για να την παρασύρει. Ευτυχώς το μοιραίο αποφεύχθηκε και το αστυνομικό τμήμα Βόλου συνέλαβε τον άνδρα.

Η κοπέλα δεν θέλησε να τιμωρηθεί ο δράστης και δέχτηκε να γίνει ποινική διαμεσολάβηση.

Βόλος σοκ: Κυνηγούσε την πρώην σύντροφό του με το μηχανάκι

Πέρα από αυτό το περιστατικό βίας, υπήρξε κι άλλο που συγκλόνισε το Βόλο

Μάνα και γιος πιάστηκαν στα χέρια στο Βόλο. Η μάνα ηλικίας 45 ετών μάλωσε με τον γιο της επειδή περνούσε πολύ ώρα στον υπολογιστή. Οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια και οδηγήθηκαν στο τμήμα μετά από εκατέρωθεν μηνύσεις. Ωστόσο στα δικαστήρια παρουσιάστηκαν μετανιωμένοι και προχώρησαν σε ποινική διαμεσολάβηση.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα