«Βόμβα» για τα Γλυκά Νερά: «Υπήρχε συνεργός» – Τι συμβαίνει πραγματικά με το σπίτι στη Σούδα

Γλυκά Νερά: Η αλήθεια για το σπίτι στη Σούδα

Γλυκά Νερά: Η αλήθεια για το σπίτι στη Σούδα

Γλυκά Νερά: Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, μίλησε για παρουσία συνεργού στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Στο Πρωτοσέλιδο μίλησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος της ΕΛΑΣ εν αποστρατεία. Ο ίδιος αναφέρει πως φώναζε από την αρχή ότι «αυτός είναι». Αρχικά ανέφερε ότι κάθε κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να προβάλει για την υπεράσπιση του οποιοδήποτε ισχυρισμό θέλει, «είναι φανερό ότι υπήρχε προμελέτη».

«Στόχος του είναι να προβάλει τους δικούς του ισχυρισμούς για να μετριάσει την ποινή που αργότερα θα του επιβληθεί από το Δικαστήριο» είπε. Επιπλέον, συμπλήρωσε ότι τα γεγονότα δεν πείθουν ότι ήταν ένα έγκλημά εν βρασμώ ψυχής.

«Προσωπικά δεν πείστηκα ότι δεν έχει σχέση με το έγκλημα. Ήμουν ο πρώτος που φώναζα ότι αυτός είναι, δεν το έλεγα τυχαία. Υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις, οι Αρχές έστω και καθυστερημένα έφτασαν εκεί».

Γλυκά Νερά: Η αλήθεια για το σπίτι στη Σούδα

Κενά στη υπόθεση των Γλυκών Νερών

«Βεβαίως είναι ο αυτουργός του εγκλήματος. Δεν πιστεύω ότι στο χώρο υπήρχε τρίτο πρόσωπο, αυτό θα είχε αποδειχθεί μέχρι τώρα. Δεν μπορούμε όμως να αποκλείσουμε ότι έξω από το σπίτι δεν υπήρχαν, άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως έπαιξαν ρόλο για να φτάσει στη δολοφονία»

«Η εκτίμηση μου είναι ότι υπάρχει συνεργός. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το ψάχνει η δικαιοσύνη. Θέλω να πιστεύω ότι θα κινηθούν και σε αυτή τη κατεύθυνση για τη διερεύνηση ύπαρξης ηθικού αυτουργού ή άλλου συνεργού που δεν ήταν στο σπίτι αλλά έξω από το σπίτι. Η γλώσσα σώματος αυτού του ανθρώπου έλεγε τα πάντα από την πρώτη στιγμή»

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο σπίτι στη Σούδα που ενοικιάστηκε: «Κάποιος από το ζευγάρι με κάποιο άλλο πρόσωπο πήγαν να νοικιάσουν ένα σπίτι στη Σούδα. Ίσως υπάρχουν πληροφορίες στο σπίτι ίσως και όχι».

Γλυκά Νερά: Δείτε όσα είπε ο κ. Κατερινόπουλος

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα