«ΒΟΜΒΑ» ME THN ΑΠΕΙΛΗ ΒΟΡΙΔΗ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

by Paraskevi Nakou
«ΒΟΜΒΑ» ME THN ΑΠΕΙΛΗ ΒΟΡΙΔΗ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Απειλές Βορίδη: «Ο επόμενος θα είσαι εσύ!»
Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Μανώλη Κοττάκη στην εφημερίδα ΕΣΤΙΑ – Τι υπαινίχθηκε ο τ. υπουργός Μετανάστευσης σε κλειστή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τον «φυσικό δικαστή»; – Πώς η Εισαγγελέας Κοβέσι κατάφερε βαρύ πλήγμα στην κυβέρνηση και ανάγκασε τον πρωθυπουργό να υποχρεώσει σε παραίτηση τον υπουργό Μετανάστευσης και τρεις υφυπουργούς

Το κλίμα στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά τις μεγάλες συγκεντρώσεις των Τεμπών και την διαβίβαση της δικογραφίας Τριαντόπουλου για το μπάζωμα, ήταν εξαιρετικά βαρύ. Η Κυβέρνηση έπρεπε να χαράξει υπερασπιστική γραμμή, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι αυτή θα αποτελέσει προηγούμενο και για άλλες υποθέσεις που διαφαίνονταν στον ορίζοντα, όπως η παραπομπή του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και, πιθανώς, το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Γύρω από το τραπέζι της συσκέψεως ήταν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο τότε υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιώργος Μυλωνάκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κ.ἄ. Η απόφαση την οποία καλείτο να πάρει η ομήγυρη ήταν αν θα συσταθεί Προανακριτική Επιτροπή με πλήρεις εισαγγελικές αρμοδιότητες για τον υφυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο ή αν θα υιοθετηθεί η άποψη του συνταγματολόγου Νίκου Αλιβιζάτου να αποσταλεί απ’ ευθείας ο φάκελος στον φυσικό δικαστή με παράκαμψη του Κοινοβουλίου.

Την άποψη αυτήν (η οποία είχε απορριφθεί καθολικά από τους συνταγματολόγους, με πρώτο τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος ομίλησε για «καταστρατήγηση του Συντάγματος») υποστήριζε ενθέρμως ο υφυπουργός Γιώργος Μυλωνάκης με πολιτικά επιχειρήματα.

Σήμερα ετοίμασα το πρόσφορό μου για την αυριανή λειτουργία. Είναι μια μικρή παράδοση που κρατάμε, ζυμώνοντας το ψωμί με προσευχή και αγάπη.

Έφτιαξα φέτα στο σπίτι για πρώτη φορά και σίγουρα δεν θα αγοράσω ποτέ ξανά. Πανεύκολη και οικονομική!

Αυτή τη χορτόπιτα έφτιαξα σήμερα για την οικογένειά μου – παραδοσιακή συνταγή από γενιά σε γενιά

Η παραδοσιακή μουσταλευριά της γιαγιάς με καρύδι – το μυστικό που λίγοι ξέρουν

Η παραδοσιακή συνταγή για σουτζουκάκια σμυρνέικα – το μυστικό που έκανε η γιαγιά και πάντα πετυχαίνει

Προτεινόμενα