Βουλιαγμένη Αττικής: Πλήθος κόσμου έστειλε 6 στο 13033 για σερφ στην παραλία

Βουλιαγμένη Αττικής: Γεμάτη η παραλία στα μέσα Δεκεμβρίου από λάτρεις των θαλασσίων σπορ

Βουλιαγμένη Αττικής: Μπορεί να απέχουμε μόλις 16 μέρες από τα Χριστούγεννα και ο καιρός να έχει χειμωνιάσει για τα καλά. Ωστόσο μερικοί δεν καταλαβαίνουν από κρύο και πανδημία. Σήμερα η παραλία της Βουλιαγμένης ήταν γεμάτη από λάτρεις των θαλάσσιων σπορ που εκμεταλλεύτηκαν τον αέρα για να πάνε στην παραλία να κάνουν σερφ.

Ως γνωστόν για να κάνει κανείς σερφ, χρειάζεται κύματα. Η παραλία ήταν γεμάτη από κόσμο που έκανε σερφ με τη σανίδα του, καθώς και ένας χειμερινός κολυμβητής που απολάμβανε το μπάνιο του.

Υπενθυμίζεται ότι το κολύμπι σε ανοιχτή θάλασσα επιτρέπεται κανονικά, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή. Φυσικά το κολύμπι εμπίπτει στον κωδικό μετακίνησης 6 για σωματική άθληση σε εξωτερικό χώρο. Εάν λοιπόν θέλετε να πάτε στην παραλία για κολύμπι ή θαλάσσια σπορ, θα πρέπει να αποστείλετε τον κωδικό μετακίνησης 6 με SMS στο 13033.

Μπορεί το κολύμπι να επιτρέπεται αλλά θα πρέπει η απόσταση να είναι κοντινή. Εάν κάποιος μένει στη Βούλα, βεβαίως και μπορεί να πάει για κολύμπι στη Βουλιαγμένη. Ωστόσο, εάν κάποιος φύγει από την Κηφισιά για να πάει προς τη Βουλιαγμένη. Κανονικά απαγορεύεται και σε περίπτωση ελέγχου από την αστυνομία, είναι αμφίβολο εάν θα θεωρηθεί νόμιμος ή όχι.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες με τους σέρφερ που κατέκλυσαν την παραλία της Βουλιαγμένης στην Αττική

Βουλιαγμένη Αττικής: Πλήθος κόσμου πήγε στην παραλία για σερφ

Βουλιαγμένη Αττικής: Πλήθος κόσμου πήγε στην παραλία για σερφ

Βουλιαγμένη Αττικής: Πλήθος κόσμου πήγε στην παραλία για σερφ

Βίντεο και φωτογραφίες από το newsit.gr

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα