Βραζιλία: 18χρονο μοντέλο εμβoλιασμένη με Pfizer πέθανε από θρομβώσεις

by Τόνια Τζαφέρη

18χρονο μοντέλο: Νεκρή από επιπλοκές του κορωνοιού

Τραγική είναι η είδηση από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας όπου μια 18χρονη έχασε την ζωή της, αφού είχε προσβληθεί από κορωνοιό και παρότι ήταν εμβολιασμένη με δυο δόσεις!

Βραζιλία: 18χρονο μοντέλο εμβoλιασμένη με Pfizer πέθανε από θρομβώσεις

Εμβολιασμένη με 2 δόσεις Pfizer ήταν η 18χρονη Βραζιλιάνα Valntina Boscardin, μοντέλο στο επάγγελμα που πέθανε από επιπλοκές της COVID19 (πνευμονία και θρόμβώσεις) αν και εμβολιασμένη με δυο δόσεις Pfizer!

Η νεαρή όμορφη Βραζιλιάνα νοσηλευόταν στο Sao Paolo και σύμφωνα με δημοσιεύσεις φίλων της υπέφερε από θρόμβωση και πνευμονία αφού είχε προσβληθεί από covid19! Σύμφωνα με τη μητέρα της η κοπέλα είχε καλή υγεία και είχε λάβει 2 δόσεις Pfizer. Η κοπέλα ήταν κόρη του διάσημου μοντέλου και επιχειρηματία Marcia Boscardin και εργαζόταν στο φημισμένο πρακτορείο Ford Model Sao Paolo που επιβεβαίωσε το θάνατο του μοντέλου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

H ανακοίνωση για τον θάνατο του 18χρονου μοντέλου

Ο δημοσιογράφος Felipeh Campos φίλος της οικογένειας ανέφερε «Η κόρη του αγαπημένου μοντέλου και επιχειρηματία Marcia Boscardin, πέθανε αυτό το Σαββατοκύριακο σε ηλικία 18 ετών, θύμα θρόμβωσης μετά την προσβολή από κορονοϊό. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν