Βρέφος βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική

by Ioanna Themistocleous
Βρέφος βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική

Βρέφος 10 μηνών στη Λάρισα έπεσε από την κούνια και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική. Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του.

Ένα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 20/10 στη Λάρισα όταν ένα βρέφος 10 μηνών έπεσε από την κούνια του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Αυτή τη στιγμή το παιδί νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική. Όλα τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του.

Βρέφος στη Λάρισα έπεσε από τη κούνια του και νοσηλεύεται στην εντατική

Το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Οκτωβρίου 2025 βρέφος από τη Λάρισα, μόλις 10 μηνών, έπεσε από την κούνια του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και αυτή τη στιγμή, νοσηλεύεται στην εντατική. Σύμφωνα με το onlarissa, οι γιατροί του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου εξέτασαν επισταμένως το παιδί και αποφάσισαν τη διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να τύχει πιο εξειδικευμένης ιατρικής παρακολούθησης και περαιτέρω εξετάσεων.

Από την άλλη, πληροφορίες της ΕΡΤ, αναφέρουν ότι το παιδί μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και αμέσως οι γιατροί το ανέλαβαν προκειμένου να υποβληθεί σε επείγουσα επέμβαση. Το βρέφος προέρχεται από οικογένεια Ρομά. Οι Αρχές και οι γιατροί παρακολουθούν στενά την κατάσταση της υγείας του βρέφους, ενώ οι εξετάσεις αναμένεται να δώσουν πλήρη εικόνα για το εύρος των τραυμάτων.

Προτεινόμενα