«Ξανθομαλλούσα μου, το εμβόλιο θα σε έσωζε»: Το αντίο φίλου της 57χρονης που πέθανε από κορωνοϊό

by Τόνια Τζαφέρη
«Ξανθομαλλούσα μου, το εμβόλιο θα σε έσωζε»: Το αντίο φίλου της 57χρονης που πέθανε από κορωνοϊό

Η συγκλονιστική ανάρτηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ανείπωτος είναι ο θρήνος των κοντινών ανθρώπων της 57χρονης που έχασε την ζωή της από κορονοιό στην Λάρισα. Δυστυχώς η 57χρονη γυναίκα ήταν ανεμβολίαστη και δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Συγκλονίζει το αντίο φίλου της, ο οποίος αποκαλύπτει ότι ήταν υγιέστατη, αλλά δεν είχε κάνει το εμβόλιο.

Στο πένθος βυθίστηκαν τα παιδιά της, η μητέρα της, τα εγγόνια της, ο αδερφός της, τα ανίψια, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς, οι οποίοι είπαν το τελευταίο αντίο στην κηδεία που τελέστηκε χθες, Πέμπτη, στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) στη Λάρισα.

Στην ανάρτησή του στο Facebook, ο φίλος της άτυχης γυναίκας κατηγορεί τον εαυτό του, υπογραμμίζοντας «δεν με συγχωρώ, που σκεφτόμουν να κάνουμε μια προσπάθεια, αλλά δεν έγινε. Χθες όλη μέρα σκεφτόμουν… δεν μπορεί ρε γαμώτο, δεν γίνεται να έχει «φύγει». Δεν το χωνεύω με τίποτα».

Φίλος 57χρονης: ” Έπρεπε να ήσουν εδώ, χάθηκες για βλακείες, παραφιλολογίες και μυθεύματα”.

Όσον αφορά το εμβόλιο, επισημαίνει «πιο πιθανά θα σε έσωζε, γιατί ήσουν και υγιέστατη. Θα ήσουν εδώ. Δεν μπορώ να ευχηθώ καλούς παραδείσους και παρεμφερή διάφορα, δεν τα πιστεύω. Έπρεπε να ήσουν εδώ, χάθηκες για βλακείες, παραφιλολογίες και μυθεύματα».

Μάλιστα, σημείωσε ότι δύο κοινές φίλες τους έτρεξαν να κλείσουν ραντεβού για το εμβόλιο μετά από αυτή την τραγική εξέλιξη.

«Ξανθομαλλούσα σε έλεγα…

Δύσκολη μέρα. Κηδεύεσαι λέει. Δεν μπορεί μωρέ, ψέματα είναι… Τρία χρόνια και… κολλητοί, εντελώς κολλητοί, πιο κολλητοί δεν γίνεται. Μετά κάποια έγινε και οι δρόμοι τράβηξαν χώρια.

Δεν με συγχωρώ, που σκεφτόμουν να κάνουμε μια προσπάθεια, αλλά δεν έγινε. Χθες όλη μέρα σκεφτόμουν… δεν μπορεί ρε γαμώτο, δεν γίνεται να έχει «φύγει». Δεν το χωνεύω με τίποτα.

Ανάρτηση για την 57χρονη: “Το εμβόλιο πιο πιθανά θα σε έσωζε, γιατί ήσουν και υγιέστατη. Θα ήσουν εδώ”.

Δεν μπορώ να ευχηθώ καλούς παραδείσους και παρεμφερή διάφορα, δεν τα πιστεύω. Έπρεπε να ήσουν εδώ, χάθηκες για βλακείες, παραφιλολογίες και μυθεύματα.

Γιατί τώρα τα λέω αυτά και όχι ένα «καλό ταξίδι» και να ξεμπερδέψω; Μονολογώ στην ουσία, σε εμένα τα λέω και, λέω, μήπως φανώ και χρήσιμος.

Χθες η παρέα ήταν αναστατωμένη, μιλήσαμε αρκετοί στα τηλέφωνα. Ο χαμός σου ώθησε ήδη 2 φίλες να τρέχουν χθες κιόλας να κλείσουν ραντεβού.

Άλλες 2-3 τις έβρισα, έχοντας το θάρρος, και είπα να τσακιστούν να εμβολιαστούν. Γιατί δεν θέλω να χάσω άλλες φίλες, άλλους δικούς μου χωρίς λόγο. Το χρωστάμε στον εαυτό μας και στους δικούς μας. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΕΔΩ…».

«Ξανθομαλλούσα μου, το εμβόλιο θα σε έσωζε»: Το αντίο φίλου της 57χρονης που πέθανε από κορωνοϊό

Προτεινόμενα