«Ξεσηκωθείτε κατά του Πούτιν, θυσιάζει τον ρωσικό λαό»: Το νέο μήνυμα των Anonymous στους Ρώσους

by Τόνια Τζαφέρη

Mήνυμα στην Ρωσία: Οι Anonymous κατα του Πούτιν

Πρόκειται για την γνωστή ομάδα με χάκερ που αποκαλείται Anonymous και ομολογουμένως έχει τεράστια επιρροή στο διαδικτυακό κοινό και τεράστια δύναμη σε ότι αφορά τις ηλεκτρονικές ιστοσελίδες και data.

«Ξεσηκωθείτε κατά του Πούτιν, θυσιάζει τον ρωσικό λαό»: Το νέο μήνυμα των Anonymous στους Ρώσους

Η γνωστή ομάδα χάκερ έστειλε ακόμα ένα μήνυμα για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία

Οι Anonymous παρενέβησαν ξανά για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η δημοφιλής ομάδα χάκερ, δημοσίευσε ένα μήνυμα που απευθύνεται στους Ρώσους πολίτες. Μέσα από αυτό, τους καλούν να ξεσηκωθούν εναντίον του Πούτιν και να τον απομακρύνουν από την εξουσία. Σύμφωνα με μια μετάφραση που έγινε από πολλούς σχολιαστές στο Twitter, στο βίντεο – μήνυμα αναφέρεται, μεταξύ άλλων:

Τι ακριβώς έγραψε το μήνυμα των Anonymous για την Ρωσία και τον Πούτιν

«Είστε παγιδευμένοι πίσω από ένα σιδερένιο παραπέτασμα προπαγάνδας, με την κυβέρνησή σας να προσπαθεί να σας εμποδίσει να συμμετάσχετε στη διεθνή συζήτηση, από φόβο για το τι μπορεί να μάθετε.

Το καθεστώς του Βλαντιμίρ Πούτιν διαπράττει εγκλήματα πολέμου με την πρόσφατη εισβολή του στην Ουκρανία, η οποία έχει προκαλέσει τεράστια προσφυγική κρίση και αμέτρητους θανάτους.

«Ξεσηκωθείτε κατά του Πούτιν, θυσιάζει τον ρωσικό λαό»: Το νέο μήνυμα των Anonymous στους Ρώσους

Είναι μια τρομερή κατάσταση στην οποία σας έχουν βάλει, αλλά η μόνη σας επιλογή για να αποτρέψετε την επικείμενη οικονομική κατάρρευση και τον πιθανό παγκόσμιο πόλεμο είναι να λάβετε μέτρα για να αντισταθείτε στον πόλεμο και στο καθεστώς του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Πούτιν θυσιάζει τον ρωσικό πληθυσμό. Σε αυτό το σημείο, ο πιο ειρηνικός τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να τελειώσει αυτή η σύγκρουση θα ήταν να ξεσηκωθεί ο λαός της Ρωσίας ενάντια στον Πούτιν και να τον απομακρύνει από την εξουσία».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν