Ξεσηκώθηκαν οι γείτονες : Έχασε τα κλειδιά, κάλεσαν την Αστυνομία που του άνοιξε αλλά μόλις είδαν τι είχε μέσα στο σπίτι τον συνέλαβαν

Βόλος: Ξεσηκώθηκε η γειτονιά μόλις είδαν τον άντρα να πάει να μπει από το παράθυρο

Το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου η Αστυνομία συνέλλαβε έναν Αλβανό άντρα ύστερα από μια ύποπτη κίνηση που ξεσήκωσε την γειτονιά.

Ο άνδρας είχε ξεχάσει τα κλειδιά του και αδυνατούσε να μπει στο σπίτι του, σύμφωνα με το thenewspaper.gr. Αποφάσισε, λοιπόν, να μπει από ένα παράθυρο. Περίοικοι παρατήρησαν αυτήν την απόπειρα και, θεωρώντας πως πρόκειται για διαρρήκτη συνεπώς κάλεσαν την Αστυνομία.

Καταφθάνοντας οι αστυνομικοί διαπίστωσαν τι συμβαίνει και μάλιστα βοήθησαν τον 31χρονο να εισέλθει κανονικά στο σπίτι του. Μόλις όμως μπήκαν μέσα, αντίκρισαν τις συσκευασίες με την ναρκωτική ουσία, τις οποίες ο 31χρονος είχε αφήσει πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού, και τον συνέλαβαν.

Βόλος: Ελεύθερος ο 31χρονος υπό την προϋπόθεση απεξάρτησης

Μετά την απολογία του, ο 31χρονος Αλβανός αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους. Στην κατοχή του βρέθηκαν 11 αυτοσχέδιες συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού βάρους 10,2 γραμμαρίων.

Συγκεκριμένα, η άφεση του 31χρονου άνδρα αποφασίστηκε υπό την προϋπόθεση να ενταχθεί σε κλειστό πρόγραμμα απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ μέσα σε προθεσμία 5 ημερών. Στην απόφαση αυτή συντέλεση σημαντικά και η απολογία του, καθώς, όπως εξήγησε ο ίδιος, είναι χρήστης και αντιμετωπίζει πρόβλημα εξάρτησης εδώ και χρόνια.

Related posts

Αuτά είναι τα μολuσμένα ζυμαρικά που ανακαλούνται από γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ στην Ελλάδα

Φpiκη σε σχολική εκδρομή στην Ημαθία

Παvıκός σε κnδεία: Η νεκpή άνοıξε τα μάτια και άρχıσε να αναπνέει, τnν πήγαν με το φέpετρο στο Νοσοκομεiο