Ξέσπασε σε κλάματα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη

by Τόνια Τζαφέρη

Δίκη Πέτρου Φιλιππιδη: Όσα συνέβησαν σήμερα

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, με τις μάρτυρες να βρίσκονται και πάλι στο δικαστήριο προκειμένου να καταθέσουν.

Εντάσεις επικράτησαν πριν από λίγη ώρα στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς οι συνήγοροι των δύο πλευρών αντάλλαξαν «βαριές» κουβέντες. Στη δίκη προκειμένου να καταθέσουν βρίσκονται και οι ηθοποιοί Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου καθώς και η Λένα Δροσάκη μαζί με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Ξέσπασε σε κλάματα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του Alpha Άννα Ζηρδέλη, μόλις ο ηθοποιός έφτασε στο δικαστήριο και τον είδε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η ηθοποιός «ξέσπασε», σε δάκρυα. Στο πλευρό της ήταν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Ωστόσο λόγο αργότερα ζητήθηκε από τον μπαμπά της Μαρίας Αναστασοπούλου να βγει εκτός κτιρίου, λόγω συνωστισμού.

Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο που εκδικάζει την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη διεκόπη έπειτα από την τοποθέτηση της εκ των δικηγόρων του ηθοποιού, Κικής Μπακιρτζίδου, που αντιτάχθηκε στο αίτημα για κατάθεση δυο εκ των τριών θυμάτων κεκλεισμένων των θυρών.

Περισσότερες πληροφορίες για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

«Εκτίθεστε κύριες μου ποικιλοτρόπως και δεν μπορείτε να έρχεστε να ρίχνετε εκ των υστέρων δάκρυα στο ποινικό ακροατήριο» είπε η κυρία Μπακιρτζίδου προκαλώντας την αντίδραση των θυμάτων και των συνηγόρων τους.

«Δεν σέβεστε τα θύματα! Ντροπή» απάντησε ο Αλεξανδρος Μίντζιας δικηγόρος των δυο θυμάτων και ακολούθησαν διαξιφισμοί που οδήγησαν το δικαστήριο σε διακοπή.

Ξέσπασε σε κλάματα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη

Νωρίτερα, ο Μιχάλης Δημητρακοπουλος είχε αναφέρει: «Ο κανόνας σε μια ποινική δίκη είναι η δημοσιότητα. Όλη η δικογραφία ήταν καθημερινά στα πρωινάδικα, στις μεσημεριανές εκπομπές. Τα πάντα είχα διακινηθεί σε φωτοτυπία. Ένας δεν είχε βγάλει το υπόμνημα του κατηγορουμένου, να υπάρχει η θέση του. Κάποιες έδωσαν συνεντεύξεις και το δημοσιοποίησαν από μόνες τους. Τότε δεν είχαν ψυχικό βάρος και άγχος; Υπάρχουν δημοσιεύματα που στο σύνολο τους κακοποιούν τον κατηγορούμενο. Θα ακουστεί και η φωνή του Πέτρου Φιλιππιδη. Οι τρεις καταγγέλλουσες είναι όλη η δικογραφία. Δεν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας. Αν γίνει κεκλεισμένων των θυρών, θα υπάρχει μια άλλη δίκη, κακοποιητική της πραγματικότητας».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν