Ξεσπάσει η Ακρίτα προς τους αρνητές: «Είστε εχθροί μας, τέλος!»

by Τόνια Τζαφέρη

Έλενα Ακρίτα: Μήνυμα προς αρνητές – «Είστε εχθροί μας, τέλος!»

Έλενα Ακρίτα: Οι διαδηλώσεις που συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, έχουν προκαλέσει τις αντιδράσεις τόσο εκείνων που εμβολιάστηκαν. Αλλά και έχουν ανησυχήσει λόγω του συνωστισμού. Ο εμβολιασμός καλώς ή κακώς, είναι το μόνο όπλο για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω. Και έτσι, οι διαδηλώσεις των τελευταίων ημερών, έχουν αρχίσει να διχάζουν ακόμη περισσότερο την κοινωνία.

Χθες έγιναν συγκεντρώσεις αρνητών του εμβολιασμού σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη κι άλλες επαρχιακές πόλεις και η Έλενα Ακρίτα δεν μασάει τα λόγια της.

Έλενα Ακρίτα: Μήνυμα προς αρνητές - «Είστε εχθροί μας, τέλος!»

Χωρίς… ίσες αποστάσεις, χωρίς αστερίσκους, με λόγια καθαρά, η γνωστή δημοσιογράφος παίρνει θέση για την κατάσταση, αναφέροντας σε ανάρτησή της: «Ας μη μιλάν οι αρνητές για διχασμό γιατί τον διχασμό τον προκαλούν οι ίδιοι. Με αυτούς τους ανθρώπους βρισκόμαστε απέναντι. Είναι εχθροί μας, τέλος. Κι αφήστε κάτω την ελληνική σημαία, δεν την πήρατε προίκα απ’ τον παππού σας. Το σύμβολο της πατρίδας ανήκει σε όλους μας.

(Θα περιμένω η εκκλησία να καταδικάσει αυτό το αίσχος. Ξέρω ξέρω, θα περιμένω πολύ.)

Ίσως τώρα καταλάβει επιτέλους η Κυβέρνηση τις τεράστιες ευθύνες που έχει γι αυτό το χάλι».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Έλενα Ακρίτα

«Οι ελληναρες αρνητές δεν γνωρίζουν καν ότι η ελληνική σημαία δεν είναι αυτή που κρατούν με το μεγάλο σταυρό – αυτή καταργήθηκε. Η επίσημη σήμαια του κράτους είναι αυτή με τον μικρό σταυρό και τις ρίγες».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα