Ξέσπασμα της ψυχολόγου της Καρολάιν: «Είχα την έγκριση του συζύγου της να μιλήσω δημοσίως»

Ψυχολόγος Καρολάιν: «Είχα την έγκριση του συζύγου να μιλήσω δημοσίως»

Ψυχολόγος Καρολάιν: «Είχα την έγκριση του συζύγου να μιλήσω δημοσίως»

Ψυχολόγος Κάρολαιν: Ξεκαθαρίζει ότι ποτέ, δεν συστήθηκε ως ψυχολόγος, αλλά ότι επαγγέλλεται ως σύμβουλος ψυχικής υγείας.  Μάλιστα, η ίδια ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν μονοπώλησε την επαγγελματική της ιδιότητα και πως είχε την έγγραφη άδεια του συζύγου της Καρολάιν για να μιλήσει δημόσια για τα όσα ήξερε για τη ζωή τους.

Ψυχολόγος Καρολάιν: «Είχα την έγκριση του συζύγου να μιλήσω δημοσίως»

Οι δηλώσεις της ψυχολόγου της Καρολάιν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Η Ελένη Μυλωνοπούλου, έδωσε τη δική της απάντηση σε όσα της καταλογίζουν, για την επαγγελματική της ιδιότητα:

«Σε όλη τη διάρκεια της ζωής μου κοιτάω τον συνομιλητή μου στα μάτια, γιατί μου αρέσει η ειλικρίνεια και η αλήθεια. Έτσι και θα συνεχίσω. Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε τώρα θα το κάνω. Από την πρώτη στιγμή υπήρξα ειλικρινής. Δυστυχώς αυτό παρεξηγήθηκε χωρίς λόγο. Διευκρινίζω, λοιπόν, για μια ακόμη φορά, ότι κλήθηκα να καταθέσω στη ΓΑΔΑ λίγες μέρες μετά τη δολοφονία. Όπως μου είπαν οι αστυνομικοί, οι επαγγελματικές κάρτες μου βρέθηκαν στη μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν είχε επιβεβαιώσει στην κατάθεσή του, ότι με επισκέπτονταν τους τελευταίους μήνες»

«Με έκπληξή μου λίγες ημέρες μετά την κατάθεσή μου, άρχισα να διαβάζω δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την κατάθεση “κλειδί” της ψυχολόγου του ζευγαριού. Μετά από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε και το όνομά μου. Μου ζητήθηκε να συνομιλήσω σε συγκεκριμένο έντυπο δίνοντας μια συνέντευξη, όπου δεν εμβάθυνα στο περιεχόμενο των συνεδριών, αλλά έκανα μια συνολική εκτίμηση για το πόσο αγαπημένο ζευγάρι ήταν ο Μπάμπης και η Καρολάιν, γεγονός που υποστηρίζω μέχρι και σήμερα»

Ψυχολόγος Καρολάιν: «Είχα την έγκριση του συζύγου να μιλήσω δημοσίως»

Ψυχολόγος Καρολάιν: Το ξέσπασμα της, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

«Βρέθηκα σε μια πολύ πιεστική κατάσταση. Από τη μια πλευρά όφειλα να μην αποκαλύψω τίποτα για την κατάθεσή μου, εφόσον διενεργούνταν ακόμα έρευνα για τη δολοφονία, από την άλλη κλονίστηκα από τα όσα μετέφεραν κάποια ΜΜΕ περί της μαρτυρίας – κλειδί στην υπόθεση»

«Επειδή είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων. Υπηρετώ την αλήθεια και την ειλικρίνεια και έκρινα ότι εφόσον διέρρευσε το όνομά μου, ως μάρτυρας έπρεπε να αποσαφηνίσω όσα δεν ευσταθούσαν για το πρόσωπό μου»

«Όσον αφορά την ιδιότητα την ιδιότητα της ψυχολόγου, λανθασμένα μου αποδόθηκε. Έχω να αποσαφηνίσω ότι λειτουργώ νόμιμη επιχείρηση ως σύμβουλος ψυχικής υγείας, κλινικής και θεραπευτικής ύπνωσης και εναλλακτικών θεραπειών»

«Τέλος, εύχομαι να συλληφθούν σύντομα οι δράστες της στυγερής δολοφονίας. Μας συγκλόνισε όλες και ιδιαίτερα εμένα, που γνώρισα αυτή τη νεαρή μανούλα».

Ψυχολόγος Καρολάιν: «Είχα την έγκριση του συζύγου να μιλήσω δημοσίως»

Η έγγραφη έγκριση του πιλότου προς την ψυχολόγο της άτυχης Κάρολαιν.

«Μετά την αυθαίρετη εμπλοκή της οικογενειακής μας ψυχολόγου από τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση ως προς την φύση των επισκέψεων μας, μερίδα δημοσιογράφων ζήτησε από την κα. Μανωλοπούλου να δώσει την πραγματική εικόνα. Σκοπός είναι, να καταγραφεί η αλήθεια για τη σχέση της με τη σύζυγό μου και εμένα. Με την παρούσα επιστολή βεβαιώνω ότι ερωτήθην από την κα. Ελένη Μυλωνοπούλου, υπεύθυνη του κέντρου κλινικής και θεραπευτικής ύπνωσης, ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων και έδωσα τη συγκατάθεσή μου. Σκοπός ήταν να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων αναφορικά με τις επισκέψεις μας, καθώς και να παραθέσει την άποψή της ως ένας άνθρωπος, που είχε την αμέριστη εμπιστοσύνη της συζύγου μου».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα