Υπάρχει ανθρωπιά: Λεωφορεία σχηματίζουν «τείχος» για να προστατεύσουν μοτοσυκλετιστές από τους ισχυρούς ανέμους

by Τόνια Τζαφέρη
Υπάρχει ανθρωπιά: Λεωφορεία σχηματίζουν «τείχος» για να προστατεύσουν μοτοσυκλετιστές από τους ισχυρούς ανέμους

Απίστευτο περιστατικό που μοιράζει χαμόγελα

Viral έχουν γίνει τα παρακάτω βίντεο με τους οδηγούς στην γειτονική Τουρκία, οι οποίοι μοίρασαν μαθήματα ανθρωπιάς και βοήθειας.

Πολύ έντονη κακοκαιρία χτύπησε με σφοδρότητα αρκετές περιοχές στην Τουρκία και προκάλεσε πλήθος προβλημάτων στις οδικές και θαλάσσιες συγκοινωνίες, ενώ στοίχισε και τη ζωή σε τουλάχιστον 4 ανθρώπους στην Κωνσταντινούπολη. Αξίζει να σημειωθεί πως οι άνεμοι έπνεαν με ταχύτητα έως και 130 χλμ την ώρα.

Τουλάχιστον 19 άτομα τραυματίστηκαν στην περιοχή της Κωνσταντινούπολης εξαιτίας των χθεσινών θυελλωδών ανέμων, ενώ σε αρκετές περιοχές της Τουρκίας προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές – δέντρα ξεριζώθηκαν και σκεπές σπιτιών διαλύθηκαν.

Η βοήθεια οδηγών για να περάσουν με ασφάλεια την γέφυρα οι ντελιβεράδες

Πέρα από τις εικόνες καταστροφής, τον γύρο του διαδικτύου έκανε χθες ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η συγκινητική κίνηση οδηγών λεωφορείων που οδηγούν προστατεύοντας μοτοσυκλετιστές για να περάσουν με ασφάλεια γέφυρα ενώ φυσούν θυελλώδεις άνεμοι.

Σύμφωνα με τη Milliyet το περιστατικό σημειώθηκε στην Γέφυρα των Μαρτύρων της 15ης Ιουλίου ή αλλιώς «Γέφυρα Ατατούρκ», όπου εχθές είχαν σχηματιστεί ουρές στην ευρωπαϊκή πλευρά από οδηγούς μηχανών, οι οποίοι περίμεναν να κοπάσει ο άνεμος, για να μπορέσουν να περάσουν με ασφάλεια.

Οι δηλώσεις ενός Τούρκου μοτοσικλετιστή για την χθεσινή κακοκαιρία

«Ήμουν πεσμένος κάτω με τη μηχανή και δεν ήξερα πώς να γυρίσω πίσω», δήλωσε χαρακτηριστικά στην τουρκική εφημερίδα ο μοτοσυκλετιστής, Οκτάι Μπαρακτάρ, εξηγώντας ότι τελικά τον συνόδεψε στην είσοδο της γέφυρας ένας αστυνομικός.

Προτεινόμενα