«Υπάρχουν Άγγελοι»: Ραγίζει καρδιές το σπαρακτικό τραγούδι του πατέρα των τριών νεκρών κοριτσιών

by Εύα Ζαχαριάδη

«Υπάρχουν Άγγελοι»: Το συγκλονιστικό τραγούδι που ερμηνεύει ο πατέρας για τον χαμό των παιδιών του

Λύγισαν και οι πέτρες με το σπαρακτικό τραγούδι του πατέρα που έχασε τα τρία κοριτσάκια του στην Πάτρα. Τα τρία κοριτσάκια έφυγαν από την ζωή σε διάστημα μόλις τριών χρόνων και οι γονείς τους ψάχνουν απαντήσεις για αυτή την τραγωδία.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ερμήνευσε το τραγούδι “υπάρχουν άγγελοι” όταν έφυγε απο τη ζωή και η 6 μηνών Ίριδα μετά την μικρή Μαλένα και ενώ είχε υποστεί ανακοπή και μικρή Τζωρτζίνα η οποια ωστόσο είχε καταφέρει να βγει τότε νικήτρια και να παλεψει με θάρρος και χαμόγελο για τη ζωή της. Οι στίχοι και η μουσική είναι του Γιώργου Καλιού.

Στο σχόλια στο youtube κάτω απο το συγκεκριμένο τραγούδι ειναι δεκάδες τα μηνύματα συμπαράστασης για τον πατέρα που έχασε τα αγγελούδια του.

«Υπάρχουν Άγγελοι»: Ραγίζει καρδιές το σπαρακτικό τραγούδι του πατέρα των τριών νεκρών κοριτσιών

«Υπάρχουν Άγγελοι» το τραγούδι του πατέρα για τα αγγελουδάκια του που έφυγαν από την ζωή

“Ξεπέρασα τον εαυτό μου και έγραψα ένα τραγούδι αφιερωμένο σχετικά με δύο αγγελούδια που δεν είναι πια κοντά μας, μου βγήκε μέσα σε πέντε λεπτά το βράδυ εκείνο που αποχαιρετούσαμε τον μικρό άγγελο του κουμπάρου πλέον Μανος Δασκαλακης το αφιερώνουμε σε όλους όσους έχουν τους δικούς τους ανθρώπους εκεί ψηλά… Δεν μας ενδιαφέρει η προβολή τα like κτλ το μόνο που θέλουμε είναι να αγγίξουμε όλους αυτούς που έχουν τους δικούς τους αγγέλους εκεί ψηλά…” αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση ο στιχουργός και συνθέτης του τραγουδιού.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo