Υπέροχα νέα για τον 3χρονο Γιωργάκη: Βρέθηκε συμβατός δότης και κέρδισε μια 2η ευκαιρία στη ζωή

by Newsroom i-diakopes.gr
Υπέροχα νέα για τον 3χρονο Γιωργάκη: Βρέθηκε συμβατός δότης και κέρδισε μια 2η ευκαιρία στη ζωή

Γιώργος Ποπώβ: Υπέροχα τα νέα για τον 3χρονο από τη Θεσσαλονίκη

Ευχάριστα νέα για τον 3χρονο Γιώργο Ποπώβ, από την Θεσσαλονίκη. Το μικρό αγοράκι  χρειάζεται επειγόντως να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών και επιτέλους βρέθηκε συμβατός δότης, ο οποίος θα του χαρίσει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της σελίδας «Παιδική Χαρά», οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν, εδώ και 6 ημέρες, για εντοπισμό συμβατού δότη απέδωσαν, καθώς εντοπίστηκαν τρεις περιπτώσεις.

«Η εξεύρεση συμβατού δότη χαροποίησε την οικογένεια του μικρούλη μας και όλους στο σωματείο μας!! Συγγενείς του 3χρονου αγοριού ευχαρίστησαν θερμά την ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ και τους χιλιάδες ανθρώπους που έσπευσαν μέσα από την έκκληση μας να δώσουν αίμα, καθώς και το Χάρισε Ζωή, όλα τα κέντρα εγγραφής νέων εθελοντών δοτών και τους ιατρούς της παιδιατρικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης για τη συμπαράσταση τους και την ψυχολογική τους στήριξη!

Υπέροχα νέα για τον 3χρονο Γιωργάκη: Βρέθηκε συμβατός δότης και κέρδισε μια 2η ευκαιρία στη ζωή

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος μας κος Φιρινίδης Κωνσταντίνος: ”Πριν από ούτε μια βδομάδα, ελπίζαμε να βρεθεί συμβατός δότης για τον μικρό και ξεκινήσαμε μια μεγάλη καμπάνια ευαισθητοποίησης για την εγγραφή νέων δοτών!!! 

Σήμερα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κερδίσαμε την πρώτη μάχη!!!  Ευχαριστώ θερμά, ως πρόεδρος της Παιδικής Χαράς και εκ μέρους της οικογένειας, όλους όσοι έσπευσαν για να εγγραφούν ως δότες μυελού των οστών!!! Συγχαρητήρια σε όλους !!! 

Με αφορμή τον Γιωργάκη δώσαμε ελπίδα και σε χιλιάδες άλλους ασθενείς που αναμένουν καρτερικά έναν συμβατό δότη που θα τους χαρίσει ζωή!!! Δεν σταματάμε εδώ …!!! Οι γονείς του μικρού αναμένουν ενημέρωση από τους γιατρούς, προκειμένου να μεταβούν σε νοσοκομείο της Αθήνας για τη μεταμόσχευση του Γιωργάκη, μέσα στις επόμενες ημέρες. Εμείς θα είμαστε, με όλες μας τις δυνάμεις, στο πλευρό της οικογένειας σε ο,τι άλλο μας χρειαστεί!!!»

Η ευχάριστη ανακοίνωση για τον 3χρονο Γιώργο Ποπώβ

Προτεινόμενα