«Υπόσχομαι να σας πω τα πάντα»: Γιατί ο πιλότος αθέτησε την υπόσχεση του στην Αγγελική Νικολούλη

Πιλότος Γλυκά Νερά: Γιατί αθέτησε την υπόσχεση του στην Αγγελική Νικολούλη

Πιλότος Γλυκά Νερά: Σε αδιέξοδο οδηγούν τα στοιχεία που έχουν οι αστυνομικοί στα χέρια τους, για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά. Ίχνη από τους δράστες, δεν υπάρχουν πουθενά, ενώ τα ευρήματα τους είναι ελάχιστα. Οι Αστυνομικές Αρχές της χώρας, καλούνται να λύσουν έναν γρίφο, χωρίς να διαθέτουν όπλα και επαρκή στοιχεία.

Δυστυχώς όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο κοντά έρχεται το ενδεχόμενο να μπει το έγκλημα των Γλυκών Νερών στη λίστα με τα ανεξιχνίαστα. Οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών έχουν ναι μεν στο μυαλό τους δυο βασικά σενάρια, αλλά δεν διαθέτουν αποδείξεις για να τα δέσουν.

Την ίδια ώρα ο 32χρονος πιλότος προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος. Στόχος του είναι να βοηθήσει όσο μπορεί τις αρχές, ώστε να φτάσουν στη λύση του μυστηρίου. Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, ο σύζυγος της Καρολάιν δέχτηκε την πρόσκλησή της να μιλήσει στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» για εκείνη την άγρια νύχτα που άλλαξε τη ζωή του ίδιου και της οικογένειάς του. Στην πορεία όμως άλλαξε γνώμη, φοβούμενος μήπως προκαλέσει ζημιά στις έρευνες:

«Υπόσχομαι να σας πω τα πάντα με ηρεμία, όταν τους πιάσουν και πιστέψτε με, θα έχουμε να πούμε πολλά», ανέφερε.

Αθέτησε την υπόσχεση του στη Νικολούλη.

Το μόνο που κάνει τις τελευταίες ημέρες, είναι να προσέχει τη μονάκριβή του κόρη και να παρακολουθεί στενά την πορεία των ερευνών.

«Αυτές τις ημέρες έχω την μικρή μου αδιάθετη και είμαι λίγο χαμένος. Περιμένω κι εγώ από την Αστυνομία για κάποια εξέλιξη. Εκτός από αυτό, το μόνο που κάνω είναι να φροντίζω την κόρη μου. Τίποτα άλλο».

Όσο για τις φήμες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, ο Μπάμπης ήταν ξεκάθαρος: «Έχω κουραστεί με όλα αυτά που ακούγονται. Κρατώ δυνάμεις για να ασχολούμαι μόνο με το παιδί μου και την έρευνα».

Ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας, αναφέρθηκε και στη ληστεία – «καρμπόν» στον εκπαιδευτή του:

«Μακάρι να βγει κάτι και από την έρευνα σας και να είμαστε οι τελευταίοι που υποφέραμε από αυτούς τους κακοποιούς».

Βίντεο με το Σκίτσο του Αρχηγού των Ληστών στα Γλυκά Νερά.

Related posts

Τέρμα ό,τι ξέρατε: Ψάρεμα μόνο με… άδεια από εδώ και πέρα – Αλλάζουν όλα για τους ερασιτέχνες ψαράδες

Απανωτά τα σοκ: Νεκρός και ο Χρήστος Σταυρόπουλος, λίγες ώρες μετά τον Στάθη – Διπλός θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ασύλληπτη τραγωδία: 37χρονος πνίγηκε ενώ προσπαθούσε να σώσει ηλικιωμένο