Υπόθεση Πάτρας: H πλουσιοπάροχη ζωή του Μάνου και της Ρούλας Πισπιρίγκου – Η μυστηριώδης αγοραπωλησία της σπιτονοικοκυράς

Μάνος Δασκαλάκης: Χωρίς τέλος το θρίλερ της υπόθεσης της Πάτρας

Νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας αποδεικνύουν, ότι ο Μάνος Δασκαλάκης γυρνούσε video clip στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς τρεις μήνες από τον θάνατο της. Την ώρα που η προκαταρκτική έρευνα για τα αίτια θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου βρίσκεται σε εξέλιξη, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ειδικότερα ο 30χρονος, στις 14 Δεκεμβρίου 2020 τραγουδά στο σπίτι της Ευγενίας Κούτρα τρεις μήνες από τον θάνατο της και γράφει:

«Ένα τραγούδι του μεγάλου Παύλου Σιδηρόπουλου σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου και σε σύνθεση του Μίκη Θεοδωράκη, έτος 1979. Το ανεβάζω μόνο και μόνο για έναν στίχο: «υπερασπίσου το παιδί και αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα». Και όμως αγαπητοί μου υπάρχει ελπίδα».

Παράλληλα το θρίλερ της σπιτονοικοκυράς του Μάνου και της Ρούλας μπαίνει στο «μικροσκόπιο» μετά τις νέες καταγγελίες από συγγενή της μακαρίτισσας.

Η μηχανή στα site περιγράφεται ως ταξιδιάρα μηχανή σε έντονο κόκκινο χρώμα, κατάσταση πολύ καλή και ήδη εξοπλισμένη με… ταξιδιωτικές προμήθειες, όπως η βάση για κινητό και η βαλίτσα πίσω, και τιμή: 4.900 ευρώ ενώ μεταχειρισμενες είναι στα 5.000 και 9.000.

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν τα πάντα, ακόμα και τα βίντεο από τα βίντεο κλίπ του Μάνου Δασκαλάκη που έχουν τραβηχτεί στο σπίτι, όπως όλα δείχνουν μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, καθώς συγγενής της σπιτονοικοκυράς έβαλε ερωτήματα για το πώς βρήκε λεφτά ο Μάνος Δασκαλάκης για να ασχοληθεί με το τραγούδι.\

«Και λένε τώρα ότι για να κάνει το χατίρι του Μάνου που ήθελε να γίνει τραγουδιστής και να βγάλει και τραγούδι, είχε βοηθήσει. Γιατί το τραγούδι είχε κοστίσει 3.000 ευρώ να το γράψει στο στούντιο και να το ηχογραφήσει, αυτά τα λεφτά ο Μάνος δεν μπορούσε να τα έχει τότε. Και οι περισσότεροι λέγανε ότι τους βοήθησε η θεία. Από την άλλη, όλη η οικογένεια στηριζόταν πάνω σε αυτή τη βοήθεια. Και η μάνα της Ρούλας φρόντιζε μια κυρία κι εκεί υπήρχαν κάποια θέματα. Γιατί κι εκεί ακούγονταν πολλά. Αλλά περισσότερα δεν μπορώ να πω γι’ αυτό. Όπως και η αδερφή της που κάποια στιγμή είχε μπλέξει με διάφορες παρέες εκεί και υπήρχε πρόβλημα στην οικογένεια».

Η εισαγγελική έρευνα γίνεται για τον θάνατο της Ευγενίας Κούτρα, της σπιτονοικοκυράς, και τα περιουσιακά της στοιχεία ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης θα πει πως δεν θα είχαν όφελος από τον θάνατο της.

«Τη γυναίκα αυτή δεν τη φύλαγε η Ρούλα, παρά μόνο στις αρχές. Δεν θα υπήρχε όφελος από τον θάνατο της γυναίκας, καθώς έπαιρνε απλώς μια σύνταξη, δεν είχε χρήματα, ενώ δεν τους είχε γράψει και το σπίτι στο οποίο διέμεναν οικογενειακά», ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Η ίδια η γυναίκα, γνωρίζοντας την ασθένειά της, είχε εκφράσει την επιθυμία να αποτεφρωθεί, όμως ο Δήμος Πατρέων πιστοποιεί ότι από την στιγμή που στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο υπάρχει σταυρός με όνομα, έγινε ταφή. Οι αρχές από την στιγμή που έγινε η ταφή της γυναίκας το 2020 ψάχνουν να βρουν τι έγιναν τα χρήματα που φέρεται ότι είχε αφήσει η εκλιπούσα για τη διαδικασία της αποτέφρωσης.

Υπόθεση Πάτρας: Η μυστηριώδης αγοραπωλησία των 250.000 ευρώ

Καθώς η ηλικιωμένη σπιτονοικοκυρά ήταν εύπορη, κάτοχος ακινήτων και τραπεζικού λογαριασμού ύψους περίπου 300.000 ευρώ, το ζήτημα αποκτά νέες προεκτάσεις, ενώ η εφημερίδα «Πελοπόννησος» λέει πως έγινε και αγοραπωλησία 250.000 ευρώ.

Η γνωριμία της Κούτρα με το ζεύγος Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου προέκυψε όταν η ηλικιωμένη γύρισε στην Πάτρα στα 69 της για τα τελευταία χρόνια της ζωής της και παράγγελνε συχνά ντελίβερι που της πήγαινε ο Μάνος. Τότε η σπιτονοικοκυρά δέχθηκε να δώσει το σπίτι στην οικογένεια με «αντάλλαγμα» να την προσέχει η Ρούλα. Η σχέση όμως δεν εξελίχθηκε καλά…

«Με τη θεία δεν είχαμε, σαν οικογένεια, πολλά πολλά. Και μετά το θάνατο του άντρα της χαθήκαμε περισσότερο, απομακρυνθήκαμε. Αλλά εδώ η κοινωνία είναι μικρή και τα πράγματα και τα βλέπουμε και τα ακούμε. Η θεία είχε μεγάλη αδυναμία στον Μάνο, και στο ζευγάρι είχε αδυναμία γιατί τη φρόντιζαν, καλώς ή κακώς αυτοί ήταν οι δικοί της άνθρωποι απ’ όταν έμεινε κaι μόνη», δήλωσε συγγενής της 69χρονης.

Ακόμα όπως καταγγέλλεται οι φωτογραφίες από τα κοινωνικά δίκτυα του ζεύγους που δείχνουν να κάνουν συχνά εκδρομές αλλά και να έχουν έναν τρόπο ζωής που είναι πολυέξοδος και δεν ταιριάζει με τα έσοδα του ζευγαριού, ενώ και η μηχανή του Μάνου Δασκαλάκη εξετάζεται μετά τις καταγγελίες πως η αγορά της έγινε την ίδια περίοδο που έγινε έρανος για την ταφή.

Στον ανακριτή που θα διερευνήσει την υπόθεση θα κληθούν να καταθέσουν συγγενικά πρόσωπα της 69χρονης, ο Μάνος Δασκαλάκης, η Ρούλα Πισπιρίγκου, γιατροί από το Νοσοκομείο στο οποίο είχε μεταφερθεί η γυναίκα ως καρκινοπαθής αλλά και ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών.

Related posts

Ρούλα Πισπιρίγκου: Με 300.000 ευρώ πωλείται το σπίτι που έμενε με τον Μάνο Δασκαλάκη στην Πάτρα

Στοιχείο κλειδί «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου: Την πρόδωσε μια λεπτομέρεια που δεν υπολόγισε καλά

Κουμπάρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Δε δολοφόνησε η Ρούλα τα 3 παιδιά. Ο Θεός ζήλεψε τη Μαλένα και τη πήρε κοντά του»

Έχει προχωρήσει στην ζωή του ο Μάνος Δασκαλάκης: Σε νέα σχέση μετά την Ρούλα Πισπιρίγκου – Αυτή είναι σύντροφός του

Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Μακριά η Ρούλα Πισπιρίγκου από τη δημοσιότητα. Θέλω να την κλείσω την υπόθεση αυτή»

Κούγιας για Πισπιρίγκου: «Έχω αηδιάσει με όσα της έκαναν – Ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορούμενη»

Στα επείγοντα η Ρούλα Πισπιρίγκου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από έντονη αδιαθεσία

Του το ξεκαθάρισε: Ο ιατροδικαστής Λέων σχολιάζει την ανάρτηση του Αλέξη Κούγια ως νέος δικηγόρος της Πισπιρίγκου

Αλέξης Κούγιας: Αναλαμβάνει την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και εξηγεί το γιατί