Υπόθεση Πάτρας: Η μάνα και η αδερφή της Ρούλα Πισπιρίγκου πέταξαν τα δώρα από τα μνήματα της Μαλένας και της Ίριδας

Υπόθεση Πάτρας: Όσα συνέβησαν στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πάτρας

Στο  στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πάτρας είναι θαμμένα τα τρία άτυχα κοριτσάκια της οικογένειας Δασκαλάκη, τα οποία ακόμη και χρόνια μετά τον θάνατο τους, δεν τα αφήνουν να ηρεμήσουν, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να συνεχίζει να αρνείται όλες τις κατηγορίες εις βάρος της.

Αυτήν την φορά ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πάτρας, καθώς φαίνεται πως η μάνα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, πέταξαν τα λουλούδια και τα «δώρα» που είχαν αφήσει πολίτες στα μνήματα της Ίριδας και της Μαλένας.

Η μητέρα και η αδερφή της Πισπιρίγκου πήγαν το απόγευμα του Μ. Σαββάτου στο κοιμητήριο της Πάτρας

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flamis.gr, οι δύο γυναίκες πήγαν το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου στους τάφους της Μαλένας και Ίριδας και πέταξαν στα σκουπίδια, όσα λουλούδια και αντικείμενα είχαν αφήσει στα μνήματα άνθρωποι που επισκέπτονταν το κοιμητήριο.

Κουκλάκια, κορδέλες, καρδούλες, ροζ αντικείμενα και παιχνιδάκια κατέληξαν… στους κάδους.

«Μόνο επεισόδιο δεν έγινε. Άρχισε να λέει σε έντονο ύφος η αδελφή και στη συνέχεια και η μάνα, σε μία άλλη κυρία που πιθανόν να ήταν καντηλανάφτισσα, πως … όσα αντικείμενα τρίτων βλέπει στον τάφο να τα πετάει στα σκουπίδια», ανέφεραν στην ιστοσελίδα flamis.gr.

Related posts

Σήμερα η Παναγία κλαίει για τον 23χρονο Γιάννη και την 26χρονη Μαρίνα

Ο λόγος που σήμερα είναι η μοναδική μέρα που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι και γυρνάει ανάποδα το όπλο

Δάκρυα χαράς οι καταναλωτές: Auτός είναι ο κολοσσός με τα σούπερ μάρκετ που ξαναζωντανεύει στην Ελλάδα