Υπόθεση Πάτρας: Συγκινεί η Πατρινή γυναικολόγος που έφερε στον κόσμο την Μαλένα και την Ιριδα

by Τόνια Τζαφέρη
Υπόθεση Πάτρας: Συγκινεί η Πατρινή γυναικολόγος που έφερε στον κόσμο την Μαλένα και την Ιριδα

Υπόθεση Πάτρας: Σπαράζει καρδιές το κειμένου της γυναικολόγου που έφερε στην ζωή τα δυο παιδιά

Η υπόθεση της Πάτρας συνεχίζει να στοιχειώνει την ελληνική κοινωνία με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, που ακόμη κανείς δεν γνωρίζει τι και πως ακριβώς συνέβη.

Δυο συγκινητικές αναρτήσεις, αυτές της γυναικολόγου της Ρούλας Πισπιρίγκου που έφερε στον κόσμο τη μικρή Μαλένα και την Ίριδα, έφερε στο φως σήμερα η εκπομπή του ΑΝΤ1, “Το  Πρωινό”.

Αναλυτικά τα λόγια της γυναικολόγου από την Πάτρα

«Βαριά η νύχτα απόψε. Σέρνεται σαν φίδι ύπουλο τραβώντας άλυσους. .. τρίζουν τα χώματα… πως να υποδεχτούν έναν άγγελο; Οι άγγελοι φέγγουν στο στερέωμα καρδιά μου, ψυχούλα μου δεν κρύβονται στα άδυτα… Μωρό μου, έφυγες για άλλα μονοπάτια, για άλλους κόσμους, να ομορφύνεις με τα καταγάλανα ματάκια σου, το λαμπερό χαμογελάκι σου, το παιχνιδιάρικο μουτράκι σου. Παιδί της ψυχής μου, δε μπορώ να πω αντίο. Συγχώραμε…

Υπόθεση Πάτρας: Συγκινεί η Πατρινή γυναικολόγος που έφερε στον κόσμο την Μαλένα και την Ιριδα

Συγγνώμη που δε πρόλαβα να μάθω, που δε πρόλαβα να διώξω τα σύννεφα να δεις το ουράνιο τόξο. Εγώ που φέρνω τη ζωή, που σας δίνω την πρώτη ανάσα, που χάνει η καρδιά μου έναν χτύπο για να σας δώσω το πρώτο κλάμα. Μωρό μου, τα χέρια μου έμειναν άδεια, τα μάτια μου υγρά από τον πόνο σου. Η ψυχή βρυχάται. Παιδί μου, καλό ταξίδι Μαλένα μου» αναφέρει η ανάρτηση της γυναικολόγου για τη Μαλένα.

Μετά το θάνατο της Ίριδας, η ίδια γυναίκα έγραψε ένα ακόμη έντονα φορτισμένο συναισθηματικά κείμενο.

Γυναικολόγος Πάτρα: “Μικρή μου Ίριδα, η ψυχή μου μαύρισε όπως εκείνη τη νύχτα”

Υπόθεση Πάτρας: Συγκινεί η Πατρινή γυναικολόγος που έφερε στον κόσμο την Μαλένα και την Ιριδα

«Πριν 7 μήνες σε κράτησα στην αγκαλιά μου. Χθες έβλεπα το βίντεο που ανήρτησε η υπέροχη μαμά σου, χαμογέλασα στα σκέρτσα σου. Σήμερα, στο δρόμο να φέρω στη ζωή μια νέα ζωή, μαθαίνω ότι έχασα εσένα, μικρό μου ουράνιο τόξο. Μικρή μου Ίριδα, η ψυχή μου μαύρισε όπως εκείνη τη νύχτα» ανέφερε η ανάρτηση για την μικρή Ίριδα που έφυγε από τη ζωή επτά μόλις μήνες από τη γέννησή της.

Συντετριμμένος ο πατέρας και σύζυγος της μητέρας και του γιου που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στις Σέρρες – «Τα έχω χάσει όλα»

«Μποτιλιάρισμα» στην Κεφαλονιά για… την Μενεγάκη: Εμφανίστηκε ντυμένη έτσι, με τα μαλλιά πιασμένα πάνω και άβαφη, για να φάει στο Φισκάρδο και προκάλεσε… χαμό

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΜΙΝΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΕΠΙΒΑΤΕΣ – ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 13 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Θλίψη στον Alpha για συνεργάτιδα της Κατερίνα Καινούργιου: «Απόψε είσαι στα χέρια του Θεού»

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πέθανε γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος

Προτεινόμενα