Ζάκυνθος σοκ: Αποτρόπαιος θάνατος για διαρρήκτη που κρεμάστηκε στα κάγκελα βίλας

Ζάκυνθος σοκ: Διαρρήκτης βρήκε αποτρόπαιο θάνατο αφού κρεμάστηκε στα κάγκελα βίλας που αποπειράθηκε να κλέψει

Ζάκυνθος σοκ: Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Ζάκυνθο. Εκεί όπου ένας άνδρας Αλβανικής καταγωγής, στην προσπάθειά του να διαρρήξει μία βίλα, εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές κρεμασμένος ανάποδα από τα κάγκελα από τα οποία προσπάθησε να εισέλθει στο σπίτι.

Ο εν λόγω διαρρήκτης αποπειράθηκε αργά το βράδυ της 9ης Οκτωβρίου να πηδήξει από τα κάγκελα, ώστε να εισέλθει σε συγκρότημα με βίλες στο Ακρωτήρι Ζακύνθου. Σε αυτή του την προσπάθεια κλήθηκε να πηδήξει από κάγκελα ύψους 2 μέτρων τα οποία είχαν σχήμα λόγχης.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το θάνατο του διαρρήκτη που προκάλεσε σοκ στην κοινωνία της Ζακύνθου

Για κακή του τύχη, το τζιν παντελόνι όπου φορούσε, πιάστηκε στα κάγκελα με αποτέλεσμα να κρεμαστεί με το κεφάλι προς τα κάτω και να είναι αδύνατον πλέον να απεγκλωβιστεί.

Ο άνδρας βρισκόταν κρεμασμένος όλη νύχτα και τελικά κατέληξε. Ο νεκρός εντοπίστηκε την επόμενη ημέρα από το συντηρητή του συγκροτήματος, ο οποίος και κάλεσε αμέσως τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο άτυχος διαρρήκτης ήταν σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά και είχε υποχρεωθεί να παρουσιάζεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου δύο φορές το μήνα, στη 1 και στις 15.

Η εκτίμηση των αστυνομικών αρχών είναι ότι αποπειράθηκε να εισέλθει στο συγκρότημα βιλών με σκοπό να κλέψει. Όσον αφορά τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο θάνατό του, αυτά θα διερευνηθούν σε βάθος από τη νεκροψία που θα πραγματοποιήσει ο ιατροδικαστής. Σχετικά με την υπόθεσή του έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία.

Ζάκυνθος σοκ: Αποτρόπαιος θάνατος για διαρρήκτη - Πως έγινε το μοιραίο

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν