Ζάκυνθος Ναυάγιο: Επικίνδυνα βίντεο πάνω στο γκρεμό για μερικές προβολές στο Tik Tok – Κόβουν την ανάσα οι εικόνες

by Αντώνης Βαλμάς

Ζάκυνθος Ναυάγιο: Συγκλονίζουν τα βίντεο και οι φωτογραφίες

Ζάκυνθος Ναυάγιο: Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο εδώ και χρόνια, τουρίστες να ανεβαίνουν πάνω από το Ναυάγιο της Ζακύνθου.
Στόχος τους να βγάλουν μια φωτογραφία ή ένα βίντεο, με τη θέα που κόβει την ανάσα από κάτω τους.

Ακόμη και η δημοφιλής εφαρμογή Tik Tok έχει γεμίσει τις τελευταίες ημέρες από βίντεο που ανεβάζουν οι τουρίστες. Τουρίστες που στέκονται μια ανάσα από τον γκρεμό με θέα που μεταφορικά και κυριολεκτικά σκοτώνει.

Ζάκυνθος Ναυάγιο: Επικίνδυνα βίντεο πάνω στο γκρεμό για το Tik Tok

Ζάκυνθος Ναυάγιο: Επικίνδυνα βίντεο πάνω στο γκρεμό για το Tik Tok

Βίντεο από το Ναυάγιο της Ζακύνθου

Μάλιστα αν παρατηρήσετε προσεχτικά στο βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr, ο απερίσκεπτος τουρίστας κυριολεκτικά κρέμεται πάνω από τον γκρεμό. Κρέμεται γέρνοντας ελαφρά το σώμα του προς τα μπροστά, φωνάζοντας δυνατά. Οι ουρές στον επικίνδυνο γκρεμό για μια σέλφι είναι ατελείωτες.

Ζάκυνθος Ναυάγιο: Επικίνδυνα βίντεο πάνω στο γκρεμό για το Tik Tok

Τα δυστυχήματα που έχουν συμβεί στο συγκεκριμένο σημείο είναι ουκ ολίγα, όμως οι τουρίστες δεν πτοούνται και συνεχίζουν να συνωστίζονται ο ένας πίσω από τον άλλον περιμένοντας υπομονετικά για να έρθει η σειρά τους.

Ζάκυνθος Ναυάγιο: Επικίνδυνα βίντεο πάνω στο γκρεμό για μερικές προβολές στο Tik Tok –  Κόβουν την ανάσα οι εικόνες

Η μαγευτική παραλία της Ζακύνθου αποτελεί σήμα κατατεθέν όχι μόνο του νησιού, αλλά και της χώρας μας, με αποτέλεσμα να είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να έχουν ως ανάμνηση μια φωτογραφία από το περίφημο Ναυάγιο, αδιαφορώντας ωστόσο για τους κινδύνους που εγκυμονεί ένα απλό παραπάτημα.

Πριν απο τρία χρόνια περίπου ένας νεαρός άνδρας, ανέβηκε στο γκρεμό, έβγαλε σέλφι και έφυγε στο κενό κάτω από ανεξήγητες συνθήκες χάνοντας τη ζωή του. Τον Ιούνιο του 2017, ένα 22χρονο κορίτσι από την Κούβα επιχείρησε να κάνει ακριβώς το ίδιο. Στάθηκε στην άκρη του γκρεμού, ακριβώς πάνω από το σημείο που βρίσκεται το ναυαγισμένο σκαρί της παραλίας, όταν έχασε την ισορροπία της και βρέθηκε στο κενό.

Ζάκυνθος Ναυάγιο: Επικίνδυνα βίντεο πάνω στο γκρεμό για το Tik Tok

Φέτος η μόδα με τις σέλφι έχει αλλάξει. Στους χρήστες των σόσιαλ μίντια και δη σε αυτούς που χρησιμοποιούν την εφαρμογή Tik Tok δεν αρκεί μόνο μια σέλφι αλλά βίντεο μερικών δευτερολέπτων επιζητώντας όσο τον δυνατόν περισσότερα likes. Χρόνος αρκετός για να αποβεί μοιραία η παραμικρή αδέξια κίνηση.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα