Ζάκυνθος: Νεκρό εντοπίστηκε παιδί σε πισίνα ενοικιαζόμενης βίλας

by Paraskevi Nakou
Ζάκυνθος: Νεκρό εντοπίστηκε παιδί σε πισίνα ενοικιαζόμενης βίλας

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή 13 Απριλίου σε ενοικιαζόμενη βίλα στο Τραγάκι της Ζακύνθου, με ένα παιδί να εντοπίζεται νεκρό.

Πρόκειται για ένα αγοράκι 3 ετών με καταγωγή από το Μπαγκλαντές που μαζί με την οικογένειά του έκανε διακοπές στο νησί. Στη βίλα που είχαν επιλέξει ερχόμενοι από την Αγγλία, βρίσκονταν η μητέρα του παιδιού με τις δύο αδερφές της, τον παππού και την γιαγιά του.

Όλα συνέβησαν όταν κάποια στιγμή αποφάσισαν να αποσυρθούν όλοι για να ετοιμαστούν για έξοδο. Τότε συνέβη το μοιραίο. Όταν βγήκαν στην αυλή σύμφωνα με την ΕΡΤ, βρήκαν το άτυχο αγοράκι πνιγμένο στην πισίνα της βίλας.

Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και έγιναν πρώτες βοήθειες για το ανήλικο παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη άνδρας ο οποίος είχε αφήσει το παιδί του μόνο σε πισίνα.

Θάνατος Μαζωνάκη: Μαραθώνια η απολογία της Γάκα – Τι ισχυρίστηκε – Πήρε σειρά ο Θεοδωρόπουλος

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΜΑΖΩΝΑΚΗ- ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ

Όλοι μιλάνε για τον Σωτήρη Τσαφούλια – Πήρε θέση για αυτά που είπε η Αφροδίτη Μάνου για τον Μαζωνάκη και αποθεώθηκε

Γιώργος Μαζωνάκης: Η υδροθεραπεία που προηγήθηκε της πλασμαφαίρεσης – Γιατί ο συνδυασμός θεωρείται επικίνδυνος

Γιώργος Μαζωνάκης: Η θεραπεία που έκανε 24 ώρες πριν πεθάνει, σοκ δεν έπρεπε να συνδυαστεί με πλασμαφαίρεση

Προτεινόμενα